Bestil take away lokalt i Randers C

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Hungry Delivery
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

VELKOMMEN TIL RANDERS - REGNSKOV, FODBOLD, SHOPPING OG LÆKKER TAKEAWAY

Randers er med sine 60.000+ indbyggere Danmarks 6. største by. I Randers kan man opleve toppede brosten, gamle bindingsværkshuse, snævre stræder og asymmetriske torve, som er hyggelige rammer for det moderne byliv, der findes i byen.

Der er oplevelser for enhver smag i Randers. Byens bykerne samt Randers Storcenter tilbyder den shoppelystne et stort udvalg af specialbutikker, hvad end man er på udkig efter det ene det eller andet.

Man kan også tage ud på det lokale station og støtte ”De blå heste”, Randers’ lokale fodboldhold. Her er man naturligvis nødt til at starte kampdagen ud med en ristet hotdog og en koldfadøl og hvad end man skal fejre eller trøste sig efter kampen er en lækker, sprød pizza fra en af byens mange restauranter helt sikkert vejen frem.

Er man hverken shoppelysten eller bidt af en gal fodboldtosse er det også i Randers man finder Danmarks helt egen regnskov. Her er Randers Regnskov nemlig bygget op og med sine tre kupler byder de indenfor i Sydamerika, Afrika og Asien, hvor man kan bevæge sig imellem frisvingende aber, smukke sommerfugle og fascinerende slanger – en fantastisk oplevelse for både store og små. Når dagens opdagelser i regnskoven lakker mod enden og hovedet er fyldt med oplevelser er det tid til også at få fyldt maven. Af mad kan Randers byde på et bredt udvalg af lækkert takeaway, hvor der også er noget for enhver smag. Det kan være, at man har lyst til en dejlig sprød pizza, når man skal hjem og hygge videre med familien. Det kan også være, at du går og drømmer om en rigtig lækker italiensk pasta, eller en helt frisk salat så aftensmåltidet skal serveres.

Mulighederne er mange i Randers, det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Vil du gerne slippe for at lave aftensmaden og opvasken og i stedet slappe af og nyde frisk og lækker takeaway, så har du muligheden her.

Bestil din mad her og den vil snart blive leveret til din dør - varm, frisklavet og lige til at spise. Så skynd dig at bestille din mad, så du kan smide benene op og slappe af resten af dagen.

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvem laver den bedste take away i Randers C?

Hos os kan du vælge mellem hele 40+ spisesteder i og tæt på Randers C. Du kan derfor vælge mellem mange restauranter som laver lækker mad af forskellige typer. Er du sulten efter take away, går du ikke forgæves hos Hungry.dk

Hvilken type take away kan jeg bestille i Randers C?

I Randers C kan du vælge mellem et hav af forskellige køkkener. Vælg mellem de populære retter som pizza, burger og sushi fra en af de mange restaurant.

Kan jeg bestille dessert i Randers C?

Ja. Tag et kig under de enkelte restauranter for at se, hvad de tilbyder af skønne desserter.

Kan jeg finde vegetarisk mad hos Hungry.dk?

Ja. I Randers kan du finde mange restauranter som tilbyder vegetariske retter i alverdens udformninger. Find lækre retter uden kød men med en god masse smag hos Hungry.dk

Kan jeg bestille take away til store arrangementer?

Ja. Skal du bestille take away til mere end 20 personer, anbefaler vi dog, at du ringer til det enkelte spisested og informerer om bestillingen.

Hvor lang tid skal jeg vente på min bestilling?

Det er svært at give et præcist svar på, hvor lang leveringstiden er. Det afhænger af de enkelte restauranter. Klik ind under dit foretrukne spisested for at finde ud af hvor lang leveringstid, de forventer.

Leverer Hungry.dk i hele Randers?

Ja. Alle spisestederne i Randers er fordelt over hele byen, hvorfor du altid kan finde take away tæt på dig.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.