Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Ringsted

bedste restauranter i Ringsted :
Sorter efter

Sct. Bendtsgade 10, 4100 Ringsted
lukket - Åbner senere i dag åben fra 14:00-21:00 (levering fra 17:30-20:30)
  • Fra 30,00 kr. (min. 200,00 kr.)
Forudbestil
Spar 145 kr. lige nu

Bestil godt skåret mad i Ringsted

Ringsted er placeret midt på Sjælland og husede ved optællingen i 2016 22.231 indbyggere. Byen er en af Danmarks ældste, men det er bestemt også en moderne købstad.

Blandt andet har virksomheden Danish Crown valgt at placere en af deres store afdelinger i byen, og stedet beskæftiger en stor del af Ringsteds arbejdskraft. Derfor kan du altid være sikker på at få frisk kød, der er godt skåret, når du er i Ringsted for at spise – det kunne være oksekødet på din pizza eller bøffen i din burger.

 

Ud over at ligge jord til Danish Crown, ligger byen også grund til Sankt Bendts Kirke, som både er et varetegn for byen, og som vidner om byens alder. Ringsted kan dateres tilbage til 1100-tallet. Det var også her kirken blev bygget og den var den første danske kirke, som blev opført i mursten.  Ringsted har et godt stykke op igennem Middelalderen været den største og vigtigste by på Sjælland, idet det var her som landets tingsted lå. På trods af, at byen på visse områder bærer præg af sin alder, er byen bestemt ikke gammel at se på. Den har holdt sig moderne i arkitektturen på de mest vigtige bygninger. Dette betyder, at man har en følelse af at gå rundt i en moderne by, og det passer fuldstændig perfekt til en moderne verden, hvor der er takeaway restauranter på alle hjørner.

 

Så hvis du sidder i en af Danmarks ældste byer, som trods sin alder er meget moderne, kan du også bestille mad på en meget enkel måde – du skal bare finde ud af, om du har lyst til sandwichsushi eller salat – italiensk, kinesisk eller vegetarisk, og bestille maden til afhentning eller udbringning, så kommer det lige til din dør. Det er svært at forestille sig, at det kan blive ret meget nemmere eller mere moderne. Bestil mad med det samme!

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Ringsted. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Ringsted kan du bl.a. vælge i mellem grillmad, burger eller pizza.

© Copyright 2018 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10, 1. tv, 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].