Bestil take away lokalt i Rødovre

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Vegetarisk
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Rødovre giver dig storbyens madoplevelser i byen udenfor byen

Rødovre er en del af Storkøbenhavn og placere sig i smørhullet mellem Glostrup, Hvidovre, Vanløse og Herlev.  Rødovre var langt op i 1900-tallet stadig en landsby og det var først omkring 1930 at Rødovre for alvor begyndte at blive en sammenhængende forstad til København, hvilket også reflekterede sig i befolkningstallet, som steg fra blot 5.836 indbyggere i 1930 til 43.134 indbyggere i 1962. Herefter stagnerede indbyggertallet fordi området ganske enkelt var fuldt bebygget og flere begyndte at søge lidt længere udenfor byen for igen at få græs mellem tæerne.

 

Bydelen ligger 10 kilometer udenfor centrum af København, men på trods af dette betyder det ikke, at man ikke kan nyde godt af storbyens glæder. Takeaway har i mange år været en naturlig del af hverdagen i mange storbyer i USA og resten af Europa, og efterhånden er Danmark kommet med i udviklingen. takeaway er ikke længere forbeholdt specielle lejligheder eller store sammenkomster, men er derimod blevet en del af hverdagen. I Rødovre finder man også et dejligt udvalg af takeaway. Her finder man spiseoplevelser, der kan falde i alles smag, selvom man ikke befinder sig i downtown København. Så måske har du haft en hård dag på arbejdet og orker ikke at skulle kæmpe med indkøb, madlavning, borddækning og opvask så kan du nemt få aftensmaden bragt lige til døren fra en af Rødovres mange takeaway restauranter.


Rødovre smed for alvor landsby rollen da de i 1966 var de første i Danmark til at bygge et indendørs indkøbscenter, Rødovre Centrum, til at supplere områdets eksisterende handelsgade, Roskildevej.  Så du har måske nydt en lang dag i Rødovre Centrum med shopping og vindueskiggeri og så er madlavning måske ikke det, der er højest på prioriteringslisten – fortvivl ej. Du kan nemt tage lækker mad på vejen hjem uanset om du har lyst til lækker sushi, krydret indisk mad eller en lækker pizza, som man aldrig slår fejl med. Men man behøver naturligvis ikke en undskyldning for at bestille mad fra en af Rødovres mange restauranter. Måske du bare gerne ser, at det er en anden, der laver aftensmaden i dag og så er det eneste du skal overveje, hvad du har lyst til i dag. Alle familier har deres personlige favoritter af fastfoodretter og takeaway restauranterne i Rødovre har et udbud, der uden tvivl kan dække jeres behov. Skal det være favorit pizzaen, en saftig burger eller måske en smagfuld sandwich, det vil vi lade være op til dig, men nyd endelig en hyggelig aften og bestil lækker aftensmad fra Rødovres populære takeaway steder – de er ivrige efter at levere til dig!

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.