Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Roskilde

bedste restauranter i Roskilde :
Sorter efter

Stationscentret 1, 4000 Roskilde
åben åben fra 10:00-21:59
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • Fra 0,00 kr. (min. 149,00 kr.)
  • 60-75 min.
Bestil mad
spar op til 20%

Kongebakkens Pizzaria

Knud Den Stores Vej 35, 4000 Roskilde
lukket - åbner snart igen
  • Fra 19,00 kr. (min. 100,00 kr.)

Festlig fast food i Roskilde

Fest, farver og høj musik – sådan vil mange af os nok tænke, når vi hører navnet på den absolutte festivalkonge; Roskilde. Men når festivalen er slut, bliver det hverdag igen, og livet går videre. Der skal handles ind og laves mad – men har man stadig tømmermænd efter en uge med intensive festligheder, eller er ”projekt aftensmad” bare uoverskueligt, så kan man prise sig lykkelig over, at der findes et utal af muligheder for at få sin aftensmad bragt lige til døren. Er det tømmermændene, der skaber behovet for take away, kan du få pommes frites og pizza lige til døren – har du en mere normal appetit, kan du også få leveret alt muligt andet til din dør.

Er du ikke i Roskilde for at høre musik, men for at se domkirken eller besøge vikingeskibsmuseet, kan du også finde mad og bestille det herinde. Så kan du for eksempel tage en hjemmesmurt sandwich en tur med ned på havnen, hvor du kan nyde solen og måske noget dejligt selskab. Det kunne også være en sommerfrisk salat, eller måske bare en klassisk burger, hvis man er mere til den slags.

Uanset, hvad man har lyst til – pizza er jo heller ikke kun til folk med tømmermænd – så kan det hele bestilles, og hvis det er en hyggelig lørdag aften, kan man bestille sin mad til udbringning. Og nogle gange behøver man heller ikke nogen anledning – hverken tømmermænd eller en hyggelig lørdag – til at have lyst til take away. Nogle gange er det okay at bestille mad ude fra på en ganske almindelig tirsdag, hvor man egentlig sagtens kunne have handlet ind og lavet mad.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Roskilde. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Roskilde kan du bl.a. vælge i mellem pizza, grillmad eller burger.

© Copyright 2017 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 12 2. tv, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • info@hungry.dk.