Burger King - Roskilde

Ikke bedømt endnu
Ikke bedømt endnu

Ønskes leveret til:

Levering mellem

Leveringstid

24 - 36 min.

Leveringspris

Menukort

Mest populære retter

Kampagne - Single Roasted Onion

Juicy burger med bøf af 100% oksekød, ristet løg-sauce, ristede løg, bacon, ost, pickles og salatmix med frisée og ruccola, i luftigt bistrobrød.

67 kr.

Meals - Chicken Royale Meal

Så er der kyllingburger! Kyllingebryst, salat, mayonnaise og brød – lækkert og simpelt. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

80 kr.

Meals - Cheeseburger Meal

Klassisk Cheeseburger med pickles, ketcup og sennep. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

51 kr.

Singles - Crispy Chicken

Vores Crispy Chicken burger er lækker friturestegt kylling, med salat, tomat og salatamayonnaise.

26 kr.

Singles - Big King Jr

Vores Big King i en mindre udgave. Ost, salat og vores Big King sauce!

21 kr.

King Jr. Meals - King Jr. Cheeseburger Meal

Børn ved, hvad der er godt – og børn er vilde med vores Kids Cheeseburger. Brød, ketchup, ost og flammegrillet oksekød er alt, der behøves, når vi laver den lille populære burger. Et King JR måltid inkluderer drikkevarer, tilbehør og legetøj.

48 kr.

Snacks & Sides - King Wings, 8 stk.

Byens bedste vinger

38 kr.

Snacks & Sides - Mozzarella Sticks, 6 stk.

Check it out!

28 kr.

Snacks & Sides - Large Twister Fries

Fritter med et twist

30 kr.

Dip - Mayo Dip

4 kr.

Kampagne

Tokyo Black Garlic Meal

En spændende smagskombination med 150 g Angus kød, mayo lavet på sort hvidløg, avocadostykker, teriyaki glaze, ristede løg og salatmix med frisée og ruccola, i luftigt bistrobrød. Serveres med valgfri drikkelse og tilbehør.

106 kr.

Tokyo Black Garlic

En spændende smagskombination med 150 g Angus kød, mayo lavet på sort hvidløg, avocadostykker, teriyaki glaze, ristede løg og salatmix med frisée og ruccola, i luftigt bistrobrød.

81 kr.

Tokyo Black Garlic Plantbased Meal

En spændende smagskombination med plantebaseret kød, mayo lavet på sort hvidløg, avocadostykker, teriyaki glaze, ristede løg og salatmix med frisée og ruccola i luftigt bistrobrød. Serveres med valgfri drikkelse og tilbehør.

106 kr.

Tokyo Black Garlic Plantbased

En spændende smagskombination med plantebaseret kød, mayo lavet på sort hvidløg, avocadostykker, teriyaki glaze, ristede løg og salatmix med frisée og ruccola i luftigt bistrobrød.

81 kr.

London Truffle Double Meal

Lækker burger med alt det gode! Cremet trøffelsovs, 2x 150 g Angus kød, syltet rødløg, sprød bacon, ost, frisée- og rucolasalat og bistrobrød. Serveres med valgfri drikkelse og tilbehør.

121 kr.

London Truffle Double

Lækker burger med alt det gode! Cremet trøffelsovs, 2x 150 g Angus kød, syltet rødløg, sprød bacon, ost, frisée- og rucolasalat og bistrobrød

96 kr.

London Truffle Meal

Lækker burger med alt det gode! Cremet trøffelsovs, 150 g Angus kød, syltet rødløg, sprød bacon, ost, frisée- og rucolasalat og bistrobrød. Serveres med valgfri drikkelse og tilbehør.

106 kr.

London Truffle

Lækker burger med alt det gode! Cremet trøffelsovs, 150 g Angus kød, syltet rødløg, sprød bacon, ost, frisée- og rucolasalat og bistrobrød

81 kr.

London Truffle Plantbased Meal

Lækker burger med alt det gode! Cremet trøffelsovs, plantebaseret kød, syltet rødløg, ost, frisée- og rucolasalat og bistrobrød. Serveres med valgfri drikkelse og tilbehør.

106 kr.

London Truffle Plantbased

Lækker burger med alt det gode! Cremet trøffelsovs, plantebaseret kød, syltet rødløg, ost, frisée- og rucolasalat og bistrobrød

81 kr.

Double Roasted Onion Meal

Juicy burger med dobbelt bøf af 100% oksekød, ristet løg-sauce, ristede løg, bacon, ost, pickles og salatmix med frisée og ruccola, i luftigt bistrobrød. Serveres med valgfri drikkelse og tilbehør.

97 kr.

Double Roasted Onion

Juicy burger med dobbelt bøf af 100% oksekød, ristet løg-sauce, ristede løg, bacon, ost, pickles og salatmix med frisée og ruccola, i luftigt bistrobrød.

77 kr.

Single Roasted Onion Meal

Juicy burger med bøf af 100% oksekød, ristet løg-sauce, ristede løg, bacon, ost, pickles og salatmix med frisée og ruccola, i luftigt bistrobrød. Serveres med valgfri drikkelse og tilbehør.

93 kr.

Single Roasted Onion

Juicy burger med bøf af 100% oksekød, ristet løg-sauce, ristede løg, bacon, ost, pickles og salatmix med frisée og ruccola, i luftigt bistrobrød.

67 kr.

Chicken Roasted Onion Meal

Juicy burger med sprød kylling, ristet løg-sauce, ristede løg, bacon, ost, pickles og salatmix med frisée og ruccola, i luftigt bistrobrød. Serveres med valgfri drikkelse og tilbehør.

87 kr.

Chicken Roasted Onion

Juicy burger med sprød kylling, ristet løg-sauce, ristede løg, bacon, ost, pickles og salatmix med frisée og ruccola, i luftigt bistrobrød.

67 kr.

Plantbased Roasted Onion Meal

Juicy burger med plant-based bøf, ristet løg-sauce, ristede løg, ost, pickles og salatmix med frisée og ruccola, i luftigt bistrobrød. Serveres med valgfri drikkelse og tilbehør.

87 kr.

Plantbased Roasted Onion

Juicy burger med plant-based bøf, ristet løg-sauce, ristede løg, ost, pickles og salatmix med frisée og ruccola, i luftigt bistrobrød.

67 kr.

Meals

Bacon King 3.0 Meal

Bøf, bøf og mere bøf toppet med masser af bacon. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

110 kr.

Bacon King Meal

Elsker du kød? Så prøv vores Bacon King med 2 bøffer, 4 skiver ost samt 4 skiver bacon! Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

100 kr.

Steakhouse Bacon King Meal

Elsker du kød? Så prøv vores Steakhouse Bacon King med 2 flammegrillede bøffer, 4 skiver ost, 4 skiver bacon, ristede løg og Steakhouse sauce. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

100 kr.

Big King XL Meal

Du kigger på en konge burger! 2 store bøffer, ost, pickles, løg, salat og vores Big King sauce. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

98 kr.

Double Whopper Meal

Er du kød-elsker og vild med WHOPPER®, vil du være dobbelt så vild med Double WHOPPER®. Her får du to flammegrillede bøffer og dermed hele 226 gram oksekød. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

92 kr.

Whopper Bacon Cheese Meal

Vores legendariske WHOPPER® med flammegrillet oksekød, bacon og ost. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

92 kr.

Whopper Cheese Meal

Vores legendariske WHOPPER® med flammegrillet oksekød og ost. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

86 kr.

Whopper Meal

Nogle kalder den burgernes konge. Vi kalder den kort og godt: Den ægte vare. En 100 % flammegrillet oksekødsklassiker med dressing og friske grøntsager. Grillet på samme måde siden 1957. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

80 kr.

X-Long Chili Cheese Meal

Hvem siger, en burger altid skal være rund? Denne lange variant sprænger rammerne og rummer hele tre bøffer, ekstra mange jalapenos og dobbelt op på ost og Chili Cheese Sauce. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

90 kr.

Chicken Royale Meal

Så er der kyllingburger! Kyllingebryst, salat, mayonnaise og brød – lækkert og simpelt. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

80 kr.

Crispy Chicken Meal

Vores Crispy Chicken burger er lækker friturestegt kylling, med salat, tomat og salatamayonnaise. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

60 kr.

Chili Cheese Crispy Chicken Meal

Vores Crispy Chicken burger er lækker friturestegt kylling, med salat, tomat og salatamayonnaise. Nu med Chili Cheese. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

60 kr.

Chicken Nuggets 20 stk. Meal

Lækre friturestegte kyllingestykker. Lige til at dyppe i din yndlings dipsauce. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

100 kr.

Chicken Nuggets 9 stk. Meal

Lækre friturestegte kyllingestykker. Lige til at dyppe i din yndlings dipsauce. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

76 kr.

Chicken Nuggets 6 stk. Meal

Lækre friturestegte kyllingestykker. Lige til at dyppe i din yndlings dipsauce. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

59 kr.

Double Bacon Cheeseburger Meal

Er en enkelt Cheeseburger ikke nok, og er du vild med kød og ost? Så forkæl dig selv med en Double Bacon Cheeseburger. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

66 kr.

Double Cheeseburger Meal

Er en enkelt Cheeseburger ikke nok, og er du vild med kød og ost? Så forkæl dig selv med en Double Cheeseburger. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

57 kr.

Whopper Jr. Meal

Er du eller din sult for lille til at kunne klare den rigtige WHOPPER®, så vælg Junior-varianten, der er lavet efter samme flammegrillede opskrift. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

60 kr.

Bacon King Jr Meal

Vores Bacon King i en mindre udgave. Ost, mayonnaise og bacon! Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

60 kr.

Hamburger Meal

Vores klassiske Hamburger med kecthup, sennep og pickles. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

51 kr.

Cheeseburger Meal

Klassisk Cheeseburger med pickles, ketcup og sennep. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

51 kr.

Fish King Meal

Er du ikke den store kødspiser, eller trænger du bare til et lidt lettere måltid, så spis fisk – mens du spiser burger. Oplevelsen er crispy. Smagen er mild. Og siger de kloge ikke, at man skal spise fisk et par gange om ugen? Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

64 kr.

Plant-Based Whopper Meal

Du kender klassikeren. Nu har dens rebelske bror indtaget menukortet. Med 0% kød, men med 100% af den smag og struktur, du kender fra originalen. Serveres med mellem King fries og valgfri drikkevare.

80 kr.

Singles

Bacon King 3.0

Bøf, bøf og mere bøf toppet med masser af bacon

85 kr.

Bacon King

Elsker du kød? Så prøv vores Bacon King med 2 bøffer, 4 skiver ost samt 4 skiver bacon!

75 kr.

Steakhouse Bacon King

Elsker du kød? Så prøv vores Steakhouse Bacon King med 2 flammegrillede bøffer, 4 skiver ost, 4 skiver bacon, ristede løg og Steakhouse Sauce

75 kr.

Big King XL

Du kigger på en konge burger! To store bøffer, ost, pickles, løg, salat og vores Big King sauce.

73 kr.

Double Whopper

Er du kød-elsker og vild med WHOPPER®, vil du være dobbelt så vild med Double WHOPPER®. Her får du to flammegrillede bøffer og dermed hele 226 gram oksekød.

67 kr.

Whopper Bacon Cheese

Vores legendariske WHOPPER® med flammegrillet oksekød, bacon og ost.

67 kr.

Whopper Cheese

Vores legendariske WHOPPER® med flammegrillet oksekød og ost.

61 kr.

Whopper

Nogle kalder den burgernes konge. Vi kalder den kort og godt: Den ægte vare. En 100 % flammegrillet oksekødsklassiker med dressing og friske grøntsager. Grillet på samme måde siden 1957.

55 kr.

X-Long Chili Cheese

Hvem siger, en burger altid skal være rund? Denne lange variant sprænger rammerne og rummer hele tre bøffer, ekstra mange jalapenos og dobbelt op på ost og Chili Cheese Sauce.

65 kr.

Chicken Royale

Så er der kyllingburger! Kyllingebryst, salat, mayonnaise og brød – lækkert og simpelt.

55 kr.

Chili Cheese Crispy Chicken

Vores Crispy Chicken burger er lækker friturestegt kylling, med salat, tomat og salatamayonnaise. Nu med Chili Cheese.

26 kr.

Crispy Chicken

Vores Crispy Chicken burger er lækker friturestegt kylling, med salat, tomat og salatamayonnaise.

26 kr.

Chicken Nuggets, 20 stk. + 2 dip

Lækre friturestegte kyllingestykker. Lige til at dyppe i din yndlings dipsauce.

66 kr.

Chicken Nuggets, 9 stk. + 1 dip

Lækre friturestegte kyllingestykker. Lige til at dyppe i din yndlings dipsauce.

42 kr.

Chicken Nuggets, 6 stk. + 1 dip

Lækre friturestegte kyllingestykker. Lige til at dyppe i din yndlings dipsauce.

36 kr.

Whopper Jr.

Er du eller din sult for lille til at kunne klare den rigtige WHOPPER®, så vælg Junior-varianten, der er lavet efter samme flammegrillede opskrift.

31 kr.

Bacon King Jr.

Vores Bacon King i en mindre udgave. Ost, mayonnaise og bacon!

36 kr.

Double Bacon Cheeseburger

Er en enkelt Cheeseburger ikke nok, og er du vild med kød og ost? Så forkæl dig selv med en Double Bacon Cheeseburger

36 kr.

Double Cheeseburger

Er en enkelt Cheeseburger ikke nok, og er du vild med kød og ost? Så forkæl dig selv med en Double Cheeseburger.

33 kr.

Chili Cheeseburger

Vores klassiske Hamburger nu med Chili Cheese Sauce og jalapenos.

21 kr.

Fish King

Er du ikke den store kødspiser, eller trænger du bare til et lidt lettere måltid, så spis fisk – mens du spiser burger. Oplevelsen er crispy. Smagen er mild. Og siger de kloge ikke, at man skal spise fisk et par gange om ugen?

35 kr.

Plant-Based Whopper

Du kender klassikeren. Nu har dens rebelske bror indtaget menukortet. Med 0% kød, men med 100% af den smag og struktur, du kender fra originalen.

55 kr.

Big King Jr

Vores Big King i en mindre udgave. Ost, salat og vores Big King sauce!

21 kr.

King Jr. Meals

King Jr. Hamburger Meal

Børn ved, hvad der er godt – og børn er vilde med vores Kids Hamburger. Brød, ketchup og flammegrillet oksekød er alt, der behøves, når vi laver den lille populære burger. Et King JR måltid inkluderer drikkevarer, tilbehør og legetøj.

48 kr.

King Jr. Cheeseburger Meal

Børn ved, hvad der er godt – og børn er vilde med vores Kids Cheeseburger. Brød, ketchup, ost og flammegrillet oksekød er alt, der behøves, når vi laver den lille populære burger. Et King JR måltid inkluderer drikkevarer, tilbehør og legetøj.

48 kr.

King Jr. Nuggets Meal

Lækre friturestegte kyllingestykker. Lige til at dyppe i din yndlings-dipsauce. Et King JR måltid inkluderer drikkevarer, tilbehør og legetøj.

48 kr.

Snacks & Sides

King Wings, 4 stk.

Byens bedste vinger

24 kr.

King Wings, 6 stk.

Byens bedste vinger

32 kr.

King Wings, 8 stk.

Byens bedste vinger

38 kr.

Mozzarella Sticks, 4 stk.

Check it out!

22 kr.

Mozzarella Sticks, 6 stk.

Check it out!

28 kr.

Chili Cheese, 4 stk.

Rund, blød og stærk

18 kr.

Chili Cheese, 6 stk.

Rund, blød og stærk

23 kr.

Chili Cheese, 8 stk.

Rund, blød og stærk

29 kr.

Onion Rings, 6 stk.

Det er løg!

20 kr.

Onion Rings, 9 stk.

Det er løg!

26 kr.

Medium Twister Fries

Fritter med et twist

26 kr.

Large Twister Fries

Fritter med et twist

30 kr.

Small King Fries

Salte og sprøde

23 kr.

Medium King Fries

Salte og sprøde

26 kr.

Large King Fries

Salte og sprøde

29 kr.

Drikke

Coca-Cola, 0,33 L

26 kr.

Coca-Cola Zero, 0,33 L

26 kr.

Sprite, 0,33 L

26 kr.

Fanta Orange, 0,33 L

26 kr.

Kildevæld

23 kr.

Æblejuice

20 kr.

Appelsinjuice

20 kr.

Minimælk

20 kr.

Dip

Mayo Dip

4 kr.

Hot Cheese Dip

7 kr.

Garlic Dip

7 kr.

Sour Cream Dip

7 kr.

Bearnaise Dip

7 kr.

Curry Dip

7 kr.

BBQ Dip

7 kr.

Sweet Sour Dip

7 kr.

Vegan Mayo Dip

7 kr.

Trøffel Dip

7 kr.

Chili Mayo Dip

7 kr.

Chili Bearnaise Dip

7 kr.

Bestil frisk og lækker mad til levering eller afhentning fra Burger King - Roskilde i Roskilde lige her. Restauranten har blandt andet Burger, Hungry Delivery, Vegetarisk på deres menukort.

Lyst til noget andet?