Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Rynkeby

bedste restauranter i/tæt på Rynkeby :
Sorter efter

Odensevej 42, 5540 Ullerslev
lukket - åbner i morgen åben fra 14:00-20:45 (levering fra 16:00-20:30)
  • Fra 25,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil

Rynkeby, meget mere end juice!

Byen er en lille by med ca. 600 indbyggere, og ligger i Kerteminde Kommune, tilhørende Region Syddanmark.
Lige i første øjeblik kommer man måske til at tænke på Rynkebyjuice, men det er også en by der findes gode restauranter i.


Byen kan tilbyde mad lige fra dansk grillmad til gode tyrkiske og mexicanske retter. Hvis du er en af dem der elsker pizza, er du også rigtig heldig. Byen kan tilbyde alle slags pizzaer helt fra børnestørrelse til en kæmpe pizza! Er du mere til pastaretter som bolognaise, lasagne eller noget helt andet? Bare rolig, Rynkeby har et kæmpe udvalg af forskellige pastaretter.


Er du mere til kolde eller varme sandwiches er det også at finde i byen med enten rejer, skinke, tun, kebab eller kylling. Alt hvad hjertet begærer. Er du mere til kebab og shawarma er dette også at finde i byen. Du kan få både kylling shawarma, shawarma med skinke i, men også den gode klassiske okse shawarma. Du kan selvfølgelig også en kebabmix med pommes frites!


Hvis du er en af de der går efter en frisk salat, kan byen også tilbyde dette, og endda har de et kæmpe udvalg med både rejer, kylling, tun og meget mere. Bevæger du dig lidt mere i det græske hjørne, kan byen tilbyde en god græsk bøf med græsk salat og tzatziki til eller bare en god græsk salat med feta og oliven.


Så leder du efter dejlig mad i Rynkeby, skal du ikke lede længe. Uanset anledning, har byen har lige den mad du søger, og så kan du endda få drikkelse med.


Velbekomme!

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Rynkeby. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Rynkeby kan du bl.a. vælge i mellem grillmad eller pizza.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 24, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].