food

Lyst til salat?

  Hos Hungry.dk har vi Danmarks bedste udvalg af salatbarer online. Vores store udvalg af restauranter giver dig uanede muligheder for at finde et godt salat tilbud eller din nye favoritsalat.

   

  Vælg din salat

  Fra lokale restauranter.

  Betal sikkert

  Med kort, mobil eller kontant.

  Få maden leveret

  Hurtigt og nemt. Du kan også hente selv.

  Optjen gratis mad

  Saml stempler på alle bestillinger.

   

  Salat til levering og take away

  Take away eller fastfood behøver ikke rime på usund eller fedende mad. Hos Hungry er take away ikke nødvendigvis ensbetydende med pizza og grillmad. Salat bliver mere og mere almindeligt, da mange har lyst til at leve et sundere liv, men uden at miste muligheden for at gøre aftensmaden nem for sig selv og bestille den udefra. Råvarerne kan varieres i det uendelige, så det passer lige til dine smagsløg. Se det lækre udvalg af salater hos Hungry. Indtast din adresse i søgefeltet ovenfor, og se om der ligger en salatbar i nærheden af dig.

   

  Bestil salat som take away over hele landet

  Hos Hungry har vi samlet en lang række lækre takeaway-restauranter, hvor du kan bestille sunde og nærende måltider som salater, vegetariske salater eller salater med kylling. Vi gør, hvad vi kan for at levere gode smagsoplevelser hjem til dig. Nogle af stederne kan levere maden direkte hjem til dig, og hos andre må du selv svinge forbi og hente din mad. Du kan bestille take away nemt og hurtigt med Hungrys app, og du samler samtidig points til gratis bonusmåltider. 

   

  Salat Odense 

  Odense er en af landets hyggeligste byer. De gamle gader omkring H.C. Andersen Hus, Kongens Have, Munke Mose og de hyggelige gågader er et besøg værd. Byen har ganske enkelt en helt særlig stemning. Og Odense byder på alt, hvad hjertet kan begære af musik, kultur og mad. Hos Hungry beskæftiger vi os primært med sidstnævnte – maden. Og det er vi faktisk ret gode til, hvis vi selv skal sige det. Derfor er vi også kommet på sporet af nogle af landet lækreste salater i Odense. Café Korn i Odense C tilbyder en anderledes form for take away, da familien bag har en passioneret tilgang til gode råvarer. Her kan du få alt fra Quinoa Burger til Ribeye som take away. Men vi synes, du skal prøve deres uovertrufne salat med salatmix, avocado, edamamebønner, cherrytomater, ristede cashewnødder, fetaost, hjemmesyltede rødløg, revet kylling og dressing. Salaten serveres med brød, smør og pesto. 

   

  Find salatbarer i Odense

   

  Salat Østerbro

  På Østerbro i København finder du eksklusive butikker med dansk design og trendy restauranter. I nærheden ligger også Parken, som er hjemsted for fodboldholdet FCK og selvfølgelig vores daske landshold. Parken lægger desuden græs til en række storslåede koncerter. På Østerbro finder du også det smukke område omkring Sortedamssøen, som er populær blandt løbere og motionister. Rigtig mange benytter sig af de gode spisesteder på Østerbro, hvoraf langt de fleste tilbyder både take away eller udbringning. Du kan naturligvis finde et bredt udvalg af lækre salater, både til vegetarer, veganere og dem, der gerne vil have kød. På Østerbro er man nemlig altid et skridt foran, hvad angår mode, mad og drikke. Bestil for eksempel en lækker salat med årstidens grønt hos Kulinaris på Østerbrogade 98. Kulinaris er en trendy salatbar med Salat Bowls, Spicy Thai Salat med kylling og salat med falafel. Der er noget for enhver smag i dette sunde mekka på Østerbro, som også gerne leverer salaten hjem til dig. 

   

  Find salatbarer på Østerbro

   

  Salat Frederiksberg

  Frederiksberg er et hyggeligt og grønt beboelsesområde, der vrimler med eksklusive butikker og cafeer. På det charmerende Værnedamsvej kan man opleve lokale loppemarkeder og i haverne omkring Frederiksberg Slot kan du slappe af med en god frokost. Frokosten kunne for eksempel bestå af en lækker salat fra en af de mange gode take away-steder på Frederiksberg. Her kan du hente eller få leveret en salat lige efter dine smagsløg. Det er nemt at blive inspireret på Hungry – se blot de spændende menukort fra spisestederne på Frederiksberg.

   

  Find salatbarer på Frederiksberg

   

  Salat København

  Vores gamle hovedstad er rig på oplevelser, uanset om du er til kultur på Det Ny Teater, shopping på Strøget eller sug i maven som i Tivoli. København har alt, hvad hjertet begærer. Når maven knurrer, skal du heller ikke vente længe på din mad. Det bugner af spisesteder i København, hvor du kan hente en lækker og mættende salat med hjem. Du kan naturligvis også få maden bragt til døren. Hungry har samlet en lang række restauranter i København, hvor du kan bestille en sprød salat fra deres inspirerende menukort. 

   

  Find salatbarer i København

   

  Salat Amager

  Amager er ø-liv i storformat. Amager er både en storby og en naturperle. Der er højt til himlen på Amager, og du kan nyde livet på Amager Fælled, Amager Strandpark, shoppingcenteret Fields eller den lokale og summende handelsgade; Amagerbrogade. Bliver du sulten, kan du forkæle dig selv og din krop med en sund form for fast food – nemlig en lækker take away salat fra en af de mange restauranter på Amager. Se alle mulighederne på Hungry og bliv inspireret til at stille sulten med en mættende salat. 

  Find salatbarer på Amager

   

  Salat Vesterbro

  Københavns måske mest hippe bydel må siges at være Vesterbro. Her finder du utraditionelle butikker, gallerier og barer, så du kommer aldrig til at kede dig. Vesterbro er fyldt til randen med specialbutikker og madbutikker, se blot gourmetparadiset Kødbyen. København V er uden tvivl et ungt kvarter, hvor du kan finde alt hvad et ungt hjerte begærer. Hvis dit hjerte sukker efter en sprød salat, så kan du også finde et kæmpe udvalg på Vesterbro. Og du kan være helt sikker på, at den ikke er konform eller kedelig. Tag et kig på mulighederne på Hungry og få hele herligheden leveret til din lejlighed på Vesterbro.

   

  Find salatbarer på Vesterbro

   

  Salat Nørrebro

  Nørrebro er gadefester, loppemarkeder, koncerter og sjove butikker. Det farverige kvarter med den kreative åre kan man kun elske, hvis man kan lide fart over feltet. Nørrebro kan åbenbart heller ikke få nok af gode spisesteder. Der dukker konstant nye, spændende restauranter op, hvor du kan smage mad fra alle verdenshjørner. Nørrebro er en gastronomisk smeltedigel, hvor det kan være svært at bevare det fulde overblik. Men hvis du har lyst til en lækker salat med kylling, hummus, quinoa eller noget helt andet, så kan det fås på Nørrebro. Hungry har samlet en række restauranter, som tilbereder lækre salater til det sultne folk. Tag din salat med dig på vejen eller få den leveret til døren.

   

  Find salatbarer på Nørrebro

   

  Salat Viborg

  Viborg er en af Danmarks ældste byer og har derfor en masse spændende at byde på for historieinteresserede. De hyggelige middelaldergader er et sikkert tegn på, at Viborg har nogle år på bagen. Du kan opleve lidt af historiens vingesus i Viborg Domkirke eller på de guidede byvandringer. Spise og drikke kan man også i Viborg – endda rigtig godt. Bliver du sulten efter en salat med lækre grøntsager og styrkende protein, så find en restaurant på Hungry. Vi kender godt de aftener, hvor man helst vil blive siddende i sofaen. Derfor kan du bestille din mad og få den leveret lige til døren med Hungry.

   

  Find salatbarer i Viborg

   

  Salat Aarhus

  Århus er Danmarks andenstørste by. Byen har landets højeste koncentration af studerende og er dermed også Danmarks yngste by. Selvom Aarhus er ung i hjertet, finder man også en masse historiske seværdigheder, såsom Domkirken og Den Gamle By. Det gastronomiske niveau er højt, og der er en livlig og hyggelig atmosfære på byens cafeer. Hvis du har mere lyst til en hyggelig aften hjemme, så kan de gode spisesteder også lave mad, som du kan hente selv eller få leveret. 

  Hold dig ung i den unge by med en af de lækre og sunde salater fra Miss Green på Søndergade i Aarhus C. Miss Green tilbyder indbydende Salat Bowls med forskelligt fyld. Prøv for eksempel de populære Fitness Bowl, Mexican Bowl eller Asian Bowl. Du bestiller nemt med Hungry – og bliver du afhængig, så kan du glæde dig over at samle points for hvert måltid. Du får et gratis måltid ved din 11. bestilling. 

   

  Find salatbarer i Aarhus

   

  Salat Svendborg

  Svendborg er en smuk og hyggelig havneby på Sydfyn. Her har du Det Sydfynske Øhav foran dig og den skønnede bakkede natur i ryggen. Der er altid noget at lave i Svendborg, hvis du er til natur g vand. Besøg for eksempel den populære seværdighed Naturama, hvor du kan opleve dyr til lands, til vands og i luften. Når sulten skal stilles kan du finde gode og sunde take away steder i Svendborg. Du kan blive inspireret til en lækker salat med masser af næring, saft og kraft hos Hungry. 

   

  Find salatbarer i Svendborg

   

  Salat Aalborg

  Aalborg følger godt med tiden, når det kommer til sunde alternativer til usund fast food. Selvom byen har fået ry for at være et sandt burgermekka, så findes der flere og flere spisesteder, der slår sig på at gøre det så nemt og lækkert som muligt at leve sundt. Caspars i Algade 55 har efterhånden etableret sig som en af byens populære take away-steder med fokus på næringsholdige salater, grøntsags-shots og friskpresset juice. Her kan du bestille en salat bowl med sunde råvarer, der ikke trækker så voldsomt op i dagens kalorieindtag. Det er værd at nævne de uimodståelige poke bowls, som man med lidt god vilje kan kalde et ægteskab mellem salat og sushi. Få leveret lige til døren med Hungry. Hos Bogø Sandwich på Reberbansgade er det heller ikke svært at holde sig til de sunde alternativer. Prøv en af de lækre Salad Bowls med kylling, laks, falafel & hummus eller shawarma. Bogø Sandwich leverer ikke maden, så her har du en enestående mulighed for at samle appetit ved at hente din salat på gåben eller cykel. 


  Find salatbarer i Aalborg

   

  Søger du salatbarer i andre byer? Så klik her