Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Jeg siger ja til, at Hungry.dk bruger mine informationer til identifikation og personalisering, samt statistik for at sikre en bedre brugeroplevelse og målrette tilbud. Lov-snak for, at vi f.eks. gerne vil have lov til at oprette et login til dig, så vi ikke viser dig restauranter på Bornholm. Medmindre du bor på Bornholm, selvfølgelig.

Vi ønsker at sikre, at du senere nemt kan tilgå information om tidligere bestillinger, samt få hurtig adgang til restauranter og mad, som matcher din lokation og præferencer. Derfor vil vi gemme dine informationer.

 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere herom og generel information i vores Databeskyttelsespolitik.

 Hvis du har samtykket før d. 8 oktober 2018:


Jeg siger ja til, at Hungry.dk bruger mine informationer til identifikation og personalisering, samt statistik og markedsføringstiltag for at sikre en bedre brugeroplevelse og målrette tilbud. Lov-snak for, at vi f.eks. gerne vil have lov til at oprette et login til dig, så vi ikke viser dig restauranter på Bornholm. Medmindre du bor på Bornholm, selvfølgelig.

 

Vi ønsker at sikre, at du senere nemt kan tilgå information om tidligere bestillinger, samt få hurtig adgang til restauranter og mad, som matcher din lokation og præferencer. Derfor vil vi gemme dine informationer.

 

Derudover så videregiver vi oplysninger om dig til en lille gruppe tjenesteydelsesleverandører. Disse er underlagt reglerne om korrekt behandling af persondata, som reguleret i Databeskyttelsesforordningen.

 

Dine oplysninger vil blive behandlet af:

 

Google Analytics & Google Firebase Analytics – vi videregiver: Enhedsinformation, brugstidspunkt, bestillingsnummer, indhold af bestilling og købsbeløb med det formål at udarbejde statistik omkring købsmønstre og websiteadfærd. Kort fortalt, statistikværktøjer, der hjælper os med ikke at skubbe tilbud på Hawaii-pizzaer ud i hovedet på dig, hvis du bare slet ikke er til varm ananas.

 

MailChimp – vi videregiver: e-mail adresse og indhold af bestilling med det formål at sende personaliseret indhold fra Hungry via e-mail. Disse e-mails kan du separat afmelde også, når du modtager dem.

 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere herom og generel information i vores Databeskyttelsespolitik.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].