food

Lyst til sandwich?

  Hos Hungry.dk har vi Danmarks bedste udvalg af Sandwichbarer online. Vores store udvalg af restauranter giver dig uanede muligheder for at finde et godt sandwich tilbud eller din nye favoritsandwich.

   

  Vælg din sandwich

  Fra lokale restauranter.

  Betal sikkert

  Med kort, mobil eller kontant.

  Få maden leveret

  Hurtigt og nemt. Du kan også hente selv.

  Optjen gratis mad

  Saml stempler på alle bestillinger.

   

  Sandwich til levering og take away

  Når man skal have stillet sulten, går man aldrig galt i byen med en sandwich. Om det er til madpakken, frokost eller aftensmad, så er en sandwich en hurtig og nem løsning, som kommer i et utal af varianter. Fyldet kan nemlig varieres i det uendelige, så det passer lige til dine smagsløg. Og så er den nem at medbringe, hvis du har planer om at nyde den på farten. Mange vælger en sandwich til frokost, hvis det skal være lidt sjovere end en rugbrødsmad og lidt sundere end den typiske form for fast food. Hos Hungry hylder vi de nemme og lækre løsninger, og derfor har vi samlet en række madsteder, der kan smøre dig en frisk club sandwich, flæskesteg sandwich eller noget helt tredje. Indtast din adresse i søgefeltet ovenfor, og se hvor du kan hente eller få bragt en lækker og sprød sandwich med Hungry. 

   

  Club sandwich, flæskesteg sandwich og meget mere

  Den oprindelige sandwich stammer fra England, hvor 4. Jarl af Sandwich John Montagu gjorde den berømt. Opfindelsen var enkel med de to skiver brød om et stykke pålæg, men smart fordi det tillod, at man kunne lave andre ting, mens man spiste. Den oprindelige sandwich blev lavet på hvidt brød, men i dag er der mange sunde alternativer med mørkt, groft eller glutenfrit brød. Hos Hungry kan du bestille både de sunde og grove, lyse og bløde, grillede og sprøde og de fedtede og kalorierige varianter. Det er op til dig, om fyldet skal være kød, pålæg, fisk, vegetar, ost eller andet. Derfor er der sandwiches til alle ønsker og behov. Vi står naturligvis også for en hurtig sandwich levering, så du ikke skal hungre for længe.  

   

  En sandwich kan både serveres kold eller varm – det afhænger af typen, brødet og fyldet. En club sandwich er en sandwich med to lag pålæg mellem tre brødskiver. Den bliver ofte skåret ud i trekanter og er rimelig nem at håndtere. En club sandwich kan både spises kold eller grilles let på panden, så den bliver ekstra sprød. De fleste grillbarer og pølsevogne kan tilberede en klassisk flæskesteg sandwich. Du kender den måske også fra hippe restauranter, da flæskestegssandwichen er blevet voldsom populær igen – også i moderne gourmet versioner. Hvis du er i humør til det italienske køkken, så er en panini lige dig. En panini er en italiensk sandwich med smagfuldt fyld som pesto, mozzarella, chorizo, parmaskinke eller kylling. Den grilles i en panini grill, hvilket får osten til at smelte let og giver en sprød overflade. Mums!   

   

  Få leveret din sandwich til døren

  De fleste forbinder en sandwich med en nem løsning, som passer fint til frokost, men er for triviel til aftensmaden. Det vil vi ikke give folk helt ret i. For en sandwich med gode råvarer og velafbalancerede smagsnuancer er et superlækkert og sundt måltid, der tilfredsstiller både gane og mave. Måske laver du en gang imellem en hjemmelavet sandwich? Så ved du, hvor meget arbejde og hvor mange ingredienser, der skal til for at lave den perfekte kombination af kød/pålæg, dressing og grønt. Især hvis du gerne vil have nogle lidt specielle ingredienser i. Med Hungry kan du bestille lige det, du har lyst til. Tunsandwich, Avocadosandwich, italiensk sandwich eller flæskesteg sandwich. Du slipper for både indkøb, madlavning og opvask ved at bestille din sandwich til udbringning eller take away hos en af Hungrys dygtige restauranter. 

   

  Sandwich på farten

  En sandwich er det perfekte måltid, når man er på farten. På arbejdsdage er det nemt at smutte ind og hente en sandwich hos en takeway-restaurant, når du går fra det ene møde til det andet. Har du bestilt på den på forhånd via Hungry, skal du ikke engang vente på, at den bliver lavet færdig. Til weekendens udflugt med familien er det en super god løsning at bestille en håndfuld sandwiches lige til at lægge bagi bilen, så maden er klar, når sulten melder sig. Med Hungry kan du bestille maden til levering hjemme, så I kun skal koncentrere jer om at komme godt ud ad døren. Eller I kan smutte forbi sandwichbarer på vejen og hente jeres frokost. 

   

  Bestil take away over hele landet

  Hos Hungry har vi samlet en lang række lækre takeaway-restauranter, hvor du kan bestille lækre sandwiches, bagels og wraps. Vi vil gøre alt for at levere gode smagsoplevelser hjem til dig fra mange forskellige spisesteder over hele Danmark. 

   

  Vil du gerne stille sulten med en sandwich? Bliv inspireret herunder eller søg ud fra din adresse i søgefeltet ovenfor. Nogle af stederne kan levere maden direkte hjem til dig, og hos andre må du selv svinge forbi og hente din mad. Du kan bestille take away nemt og hurtigt med Hungrys app, og du samler samtidig points til gratis bonusmåltider. 

   

  Sandwich Århus

  Århus er både en storby af internationalt niveau og et hyggeligt bekendtskab med lokale butikker, cafeer og små åndehuller. Du finder nogle af de bedste oplevelser inde for gåafstand af Aarhus Centrum. Gå ikke glip af AROS, Den Gamle By og Væksthusene i Botanisk Have. Sidstnævnte er især spændende for familiens yngste, der kan lide at gå på jagt efter dyrespor og planter. Lidt udenfor Aarhus finder du Moesgaard Museum, som er en attraktion i international topklasse både i kraft af arkitekturen, udstillingerne, iscenesættelsen og den naturskønne beliggenhed med udsigt til både skov og hav. Det er ikke uden grund, at museet har tre stjerner i Michelins attraktionsguide.

   

  I Aarhus går man ikke sulten i seng. Byen har et lækkert udvalg af spisesteder, hvor der kræses for kundernes smagsløg. Bestil en lækker sandwich og nyd den, hvor du har lyst. 

  På Hungry finder du mange gode bud på din kommende sandwichleverandør i Aarhus C. 

   

  Se for eksempel menukortet fra den libanesiske restaurant Amir’s Sandwich, som tilbyder lækre arabiske fladbrød og wraps. Du finder også Elisas Sandwich, hvor du for eksempel kan sætte tænderne i en hummus sandwich eller en bagel med falafel. Hos Lillebror Sandwich & Bagels bestemmer du selv grønt og fyld, og du kan få maden leveret hjem til dig for et ganske lille beløb. Bevæger du dig nord for Århus, så besøg Famous Sandwich & Juice. Sandwichbarer i Hjortshøj er ikke bange for at tænke ud af boksen, og menukortet tilbyder spændende muligheder som rugbrødssandwich og panini sandwich. Famous Sandwich & Juice leverer ikke, men du kan afhente herlighederne selv. 

   

  Sandwichbarer i Århus

   

  Sandwich København

  I København er der altid noget at give sig til, hvis man tørster efter kultur, seværdigheder og forlystelser. Top attraktionerne er Den Lille Havfrue og Tivoli, men Glyptoteket, Kongens Have og Rundetaarn tiltrækker også mange københavnere såvel som turister hvert år. Det skorter naturligvis heller ikke på spisesteder, og behøver altså ikke at være københavner for at kende alle de listige steder. Hos Hungry giver vi dig de bedste takeaway-restauranter med et enkelt klik på din smartphone. Brug vores app til at se, hvad der findes i nærheden af dig – eller sortér ud fra, hvad du har lyst til at spise. Det smarte ved Hungry er, at spisestedet ikke nødvendig skal ligge i nærheden, for du kan få hele herligheden leveret til din dør. 

   

  En sandwich er en klassiker, som er nem at tage med sig. Hvis vejret er godt, kan du jo nyde din sandwich i et af de grønne områder i indre by: Kastellet, Christianshavns Vold eller Frederiksberg Have. På Vesterbro finder du Le Sandwicherie, der leverer frisksmurte sandwiches, bagels og varme toasts. Le Sandwicherie har åbent hele dagen, så du kan både købe din frokost og din aftensmad fra det gode take away sted. 

   

  På Krystalgade i København K holder Krystal Sandwich til. Her kan du hente dagens frokost i form af en frikadellesandwich eller en af de andre mange muligheder. Er du bosiddende nord for København, må du ikke gå glip af Fru M. Sandwich på Søborg Hovedgade i Søborg. Fru M. Sandwich leverer ikke, med du er velkommen til at bestille din sandwich eller bagel til afhentning. 

   

  Sandwichbarer i København

   

  Sandwich Amager 

  Amager har det hele: Natur, byliv, strand og vand. Amager er godt nok sin egen ø, men stadig en del af København og hedder derfor også København S. Er du ægte ”Amagerkaner”, så kender du sikkert alle de listige spisesteder på øen. Men der kunne jo være kommet nye til, som du endnu ikke har prøvet. Hos Hungry har vi fingeren på pulsen med de bedste take away steder på Amager. Du kan få lige det, du lyster. Du kan vælge mellem et utal af sandwiches fra de mange fristende menukort. Hvad siger du til en sandwich fra Eclipse Sandwich på Amager med hønsesalat & bacon eller laks & avocado? Eller en sandwich og en smoothie fra Sandwich N Smoothies i Kastrup? Bestil på Hungry og få din sandwich leveret til døren. 

  Sandwichbarer på Amager

   

  Sandwich Odense

  Odense er før blevet kaldt Danmarks største villakvarter, fordi byen er mere end stor by end det er en reel storby. Men Odense er i gang med en stor udvikling i disse år, hvor byen skal forvandle sig til en storby – både af statur og af sind. Ambitionen er ikke kun at blive en storby, men at blive Danmarks grønneste storby. Derfor vil Letbanen snart tages i brug for at overtage en del af den forurenende biltrafik. Du kan også vælge den grønne og lette løsning, når du skal finde lækker take away i Odense. Se blot det lækre udvalg af sandwich i Odense C, nærmere betegnet på Skibhusvej. Her finder du den italienske sandwichbar Totti Sandwich, hvor du kan italienske sandwiches og baguettes med lækkert fyld gennem Hungry. Lidt længere nede af vejen ligger Downtown Burger og Sandwich, som gladeligt serverer en frisksmurt sandwich eller panini. Uanset om du har lyst til en let og lækker sandwich med masser af grønt, eller du er sulten efter en tungere variant som en bøfsandwich eller ribbensandwich kan du finde det i Odense. 

  Sandwichbarer i Odense

   

  Sandwich Aalborg

  Aalborg kaldes i folkemunde for Nordens Paris, og der måske noget om snakken. Byen er et levende kunstmuseum med street art på hver et gadehjørne, gastronomi på meget højt niveau og shopping for enhver smag. På havnefronten vidner de to arkitektoniske mesterværker Utzon Center og Musikkens Hus om, at her er en by med klasse og stil. Selvom byen har fine restauranter, så er det skønt med take away til den hurtige sult, som for eksempel en sandwich. Det har Aalborg masser af! Den populære take away restaurant Raw Food på Gugvej i Aalborg øst laver et væld af lækre sandwiches, der kan stille enhver sult. Bestil på Hungry og få leveret en grillet eller en High-Class sandwich til døren. Hos Bogø Sandwich i Aalborg er det heller ikke svært at holde sig til en sund frokost eller aftensmad. Bogø Sandwich tilbyder ikke levering, så her må svinge dig op på cyklen og få lidt ekstra appetit på turen.

   

  Sandwichbarer i Aalborg

   

  Sandwich Herning

  Herning i Midtjylland byder på natur og kultur for hele familien. Hvis du har temperament til en fisketur, så er Herning er oplagt sted at fiske efter laks. Skjern Å har Danmarks bedste laksevand og samler hvert år lystfiskere fra hele Nordeuropa. Hvis du hellere vil købe dig til et stykke laks i stedet for at fange den selv, så byder Herning på mange gode spisesteder. Hos Gusto Sandwich i Herning kan du bestille en lækker sandwich eller bagel med laks, kylling, roastbeef, bresaola eller meget andet lækkert fyld. Du behøver ikke bevæge dig udenfor, for Gusto leverer til døren. 

   

  Sandwichbarer i Herning

   

  Sandwich Næstved

  Næstved ligger på den sydlige del af Sjælland, lige i bugten ved Karrebæk Fjord. Som Sjællands femtestørste by er der meget at tage sig til i Næstved. Den gode beliggenhed ved vandet kalder på en udflugt til kysten, hvor du kan se blandt andet, kan nyde udsigten til Gavnø. Du kan også tage familien med i ZOOPARK og se alt fra eksotiske dyr til krybdyr og gamle danske husdyr. Husk en lækker sandwich til madpakken, som du kan bestille fra Hungry. Måske er det nemmest for dig at hente den på vejen, eller foretrækker du at få den leveret? Begge dele kan lade sig gøre, når du bestiller sandwich i Næstved gennem Hungry.

   

  Sandwichbarer i Næstved

   

  Sandwich Holstebro

  Holstebro ligger i Vestjylland. Den smukke placering med både Vesterhavet, Nissum Fjord og Venø Bugt i nærheden gør Holstebro til et naturskønt område, hvor der altid er noget nyt at se. I Holstebro finder man også Frilandsmuseet Hjerl Hede, hvor man kan komme 200 år tilbage i tiden eller endnu længere. Hvis søndagen står på en udflugt ud i det fri, så sørg for at pakke en lækker madkurv med en sprød sandwich til hvert familiemedlem. Hos Hungry kan du finde mange varianter, f.eks. med kylling, skinke, laks eller roastbeef. Få maden leveret til døren eller afhent dem selv i en af de mange gode take away restauranter i Holstebro. 

   

  Sandwichbarer i Holstebro

   

  Sandwich Silkeborg

  Silkeborg er smukt beliggende i Midtjylland med naturen som den altoverskyggende seværdighed. Himmelbjerget, Gudenåen, Lunden, Bølling Sø eller Indelukket. Der er masser af parker og grønne områder at tage til i Silkeborg og omegn. Silkeborg Museum må man heller ikke misse, for her kan man se mosefundene Ellingpigen og Tollundmanden. For de shoppelystne er dr gode muligheder i Silkeborg Centrum, for den hyggelige gågade bugner af specialforretninger. Efter en dag på farten hører der sig et godt måltid mad til, så afslut shoppeturen med at bestille en sprød sandwich med alt muligt lækkert fyld på Restaurant Gusto i Silkeborg. Uanset om du er til en kylling & bacon sandwich eller en glutenfri sandwich, så kan du finde det her. Velbekomme!

   

  Sandwichbarer i Silkeborg

   

  Sandwich Randers

  Randers Kommune har et slogan – Hvor å bliver til hav, hvor det ferske bliver salt. Det henviser selvfølgelig til, at Randers er byen, hvor Gudenåen har sit udløb i Randers Fjord. Men sloganet kan også bruges i forbindelse med madoplevelser i Randers, for her finder du mange lækre spisesteder, der serverer mad med saft og kraft. Der er bestemt ingen fersk og flad smag her! Du kan få en lækker sandwich i Randers med lækkert fyld, som både tiltaler lysten til noget nyt og spændende eller noget velkendt. Conefusion – Randers Street Food laver en vild sandwich med pulled pork, bacon og grillet ost eller hvad med en sandwich med kalvespidsbryst? Du kan naturligvis også vælge den mere old fashion-stil og købe dig en bøfsandwich på Boulevard Grillen i Randers. 

   

  Sandwichbarer i Randers

   

  Lækre sandwiches over hele Danmark

  Nu skal det ikke se ud som om, at det kun er storbyerne, der kan lave lækre sandwiches. For her hos Hungry lægger vi os i selen for at tilbyde nem og lækker take away til alle egne og kroge af det danske land. Bliv bare siddende i sofaen, for med Hungrys app er det nemt at bestille mad. Se et par eksempler herunder på populære spisesteder, der tilbyder levering af sprøde og smagfulde sandwiches: 

   

  I Brønderslev ligger City Sandwich, hvor du kan få leveret alt fra salater og grillmad til cola, slik og chips. City Sandwich ligger på hovedgaden i Brønderslev og leverer til by og omegn frem til k. 21.00. 

   

  Vi bliver i det Nordjyske, for i Frederikshavn kan vi anbefale Fresco Sandwich på Barfredsvej. Restauranten byder på italienske herligheder som pizza og italiensk sandwich, som Fresco er berømt for. Afhent selv eller bestil maden til udbringning. 

   

  I Midtjylland ligger Skive smukt beliggende ud til Limfjorden. Her finder du Kapri Sandwich & Salatbar. Her finder du alt hvad dit take away-hjerte begærer: grillede sandwich, salater, hjemmelavede burgere, pizzaer og durum. En Kapri Sandwich er præcis som du vil have den, du kan nemlig bestille den som Byg Selv, hvor du bestemmer fyldet. Få leveret fra kl. 10.30-20.30. 

   

  Sjællændere i nærheden af Køge kan glæde sig over at kunne bestille en Juicy Sandwich på Juicy Bar på Vestergade 18 i Køge. 

   

  Søger du Sandwichbarer i andre byer? Så klik her