food

Sikker betaling

 

Når du bestiller her på Hungry og ønsker at betale, så kan du trygt stole på at dine data behandles sikkert. Du kan frit vælge mellem et stort udvalg af betalingsmetoder, hvad enten du er til betaling med kort, kontanter eller mobil. Vi tager imod Dankort, VISA, MasterCard, MobilePay, Apple Pay, ViaBill og kontanter.

 

På betalingssteppet i bestillingsprocessen vil du blive viderestillet til udbyderen af den betalingsmetode du har valgt. Al kommunikation mellem dig og udbyderens server er krypteret og benytter SSL (Secure Socket Layer) til håndtering af dataoverførsel. Krypteringen sikrer, at der ikke kan forekomme aflytning af de information, du har tastet ind. Dette sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring din betaling.

 

Vi vil aldrig bede dig om din underskrift eller indtastning af din pinkode. Det vil din kortudbyder til gengæld. Verified By VISA, MasterCard SecureCode og Dankort Secured By Nets er systemer, der er beregnet til at undgå svindel med dine kortoplysninger. Disse er for nyligt blev gjort obligatoriske, og det vil sige at du skal benytte disse, for at kunne gennemføre en betaling med VISA, MasterCard og Dankort hos os. Det er heldigvis nemt og ubesværet at bruge.

 

Hvis du mod forventning oplever misbrug af dit kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode, så kontakt med det samme din bank, som kan hjælpe dig med at få dine penge tilbage, samt lukke for yderligere misbrug af kortet.

 

Har du spørgsmål omkring betaling på Hungry.dk, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.