Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Sikker betaling

Betal online hos os sikkert og trygt

 

Når du bestiller her på Hungry.dk eller i vores mobilapp og ønsker at betale med enten Dankort, VISA, MasterCard, eller PayPal, så vil din betaling blive håndteret via vores betalingspartnere DIBS og QuickPay.

 

På betalingssteppet i bestillingsprocessen vil du blive viderestillet til enten DIBS eller QuickPay betalingsside - afhængig af hvilken betalingsform du ønsker at benytte. Al kommunikation mellem dig og betalingspartnerens server er krypteret og benytter SSL (Secure Socket Layer) til håndtering af dataoverførsel. Krypteringen sikrer, at der ikke kan forekomme aflytning af de information, du har tastet ind. Dette sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring din betaling.

 

Vi vil aldrig bede dig om din underskrift eller indtastning af din pinkode. Eneste undtagelse er ved brug af Verified By VISA eller MasterCard SecureCode, som er systemer, der netop er beregnet til at undgå svindel med dine kortoplysninger. Vi anbefaler at benytte disse sikkerhedsmuligheder, hvis din bank og kortudbyder understøtter det. Det er dog ikke et krav for at kunne betale hos os.

 

Hvis du oplever misbrug af dit kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode, så kontakt med det samme din bank, som kan hjælpe dig med at få dine penge tilbage, samt lukke for yderligere misbrug af kortet.

 

Har du spørgsmål omkring betaling på Hungry.dk, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

© Copyright 2019 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].