Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Silkeborg

bedste restauranter i/tæt på Silkeborg :
Sorter efter

Borgergade 25, 8600 Silkeborg
lukket - åbner i morgen
  • Fra 20,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil

Fredensgade 4, 8600 Silkeborg
lukket - åbner i morgen
  • Fra 25,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil
spar op til 10%

Julsøvej 30, 8600 Silkeborg
lukket - åbner i morgen
  • Fra 30,00 kr. (min. 120,00 kr.)
Forudbestil
1 tilbud lige nu

Nygade 27c, 8600 Silkeborg
lukket - åbner i morgen
  • KUN AFHENTNING
Forudbestil

Nygade 27A, 8600 Silkeborg
lukket - åbner i morgen
  • Fra 25,00 kr. (min. 150,00 kr.)
Forudbestil

Borgergade 43, 8600 Silkeborg
lukket - åbner i morgen
  • Fra 25,00 kr. (min. 120,00 kr.)
Forudbestil

Borgergade 63, 8600 Silkeborg
lukket - åbner i morgen
  • Fra 20,00 kr. (min. 120,00 kr.)
Forudbestil
5 tilbud lige nu

Borgergade 4, 8600 Silkeborg
lukket - åbner i morgen
  • Fra 10,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil

Nylandsvej 31, 8600 Silkeborg
lukket - åbner i morgen
  • Fra 35,00 kr. (min. 120,00 kr.)
Forudbestil

Vestergade 33A, 8600 Silkeborg
lukket - åbner i morgen
  • Fra 25,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil

Stort udvalg af takeaway i Silkeborg


Silkeborg kaldes ”Byen ved søerne” og er beliggende midt i Jylland. Byen er så heldig at indeholde skovklædte bakker, Gudenåen og Himmelbjerget, Danmarks højeste punkt, som alle jo kender til og burde prøve kræfter med at bestige! Derudover har byen mange kirker og et fantastisk strøg med gode muligheder for shopping.

 

Oplev smuk natur og sport

Hvis du er til vand, burde du hoppe ombord på verdens ældste dampskib, Hjejlen, som stadig sejler ture i Silkeborgsøerne. En sejltur med historiske flåde er som at træde tilbage i tiden, hvor rutinerne foregår på samme måde som de har gjort i mere end 150 år. Dét er en oplevelse værd. For at komme endnu tættere på naturen i Silkeborg er det en mulighed at besøge ørnereservatet, hvor man kan være tilskuer til rovfugleshow og bl.a. prøve at holde et rovdyr på armen – det er en enestående oplevelse, som kun kan prøves på Silkeborg Ørnereservat i Danmark.


Er du mere til sport, er Silkeborg også det rette sted at være. Byens skove, de mange søer og Gudenåen lokker hvert år mange mennesker til for at deltage og være tilskuere til mange sportsarrangementer. Du kan deltage i og opleve Danmarks Smukkeste Triathlon, Midtjysk Bjergløb, Himmelbjergløbet, racerbanen FDM Jyllandsringen og ikke mindst Tour de Gudenå. Advarsel, du kan få sved på panden og ømme ben!

 

Nyd lækker mad

Har du for eksempel haft en aktiv kanotur i Gudenåen, besteget Himmelbjerget eller har du været på en udmattende shoppetur og du efterhånden er blevet rigtig sulten, så er det godt, at Silkeborg huser nogle fantastiske pizzeriaer som kan levere lige hvad dit hjerte begærer!
Du kan blandt andet bestille en lækker pizza i alle størrelser og med lige præcis det fyld du ønsker, køb for eksempel fra Silkeborg Pizzaria. Silkeborg har både almindelige pizzaer, Gourmet pizzaer, Pizzasandwiches, Deep Pan- og Indbagte Pizzaer! Du kan også sætte tænderne i andet lækkert fastfood som burgere fra Jensens Bøfhus, klassisk grillmad fra Buffalo Pizza Grill og så selvfølgelig en masse kebab fra for eksempel Egeparken Pizza Kebab Grill og friturestegt kylling fra Broasto 1 Fried Chicken!

Hvis du er vild med pasta retter, er du heldig! Silkeborg kan nemlig tilbyde mange forskellige pastaretter med alverdens fyld hvis du for eksempel besøger Pizza & Pasta Palace og du kan også få vegetarisk mad, hvis du ikke spiser kød. Derudover har byen selvfølgelig også lækker, frisk salat med eksempelvis fetaost, tun, rejer eller kylling.

Du skal selvfølgelig ikke tørste til din mad, så derfor tilbyder Silkeborg dig også drikkevarer, både med- og uden alkohol. Du behøver ikke at vælge udbringning, du kan nemlig også selv hente din mad og nyde det i den dejlige natur, som Silkeborg er så heldig at have! Velbekomme!

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Silkeborg. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Silkeborg kan du bl.a. vælge i mellem pizza, grillmad eller burger.

© Copyright 2020 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].