Bestil take away lokalt i Silkeborg

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Vegetarisk
Hungry Delivery
Kebab
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Stort udvalg af takeaway i Silkeborg

Silkeborg kaldes ”Byen ved søerne” og er beliggende midt i Jylland. Byen er så heldig at indeholde skovklædte bakker, Gudenåen og Himmelbjerget, Danmarks højeste punkt, som alle jo kender til og burde prøve kræfter med at bestige! Derudover har byen mange kirker og et fantastisk strøg med gode muligheder for shopping.

 

Oplev smuk natur og sport

Hvis du er til vand, burde du hoppe ombord på verdens ældste dampskib, Hjejlen, som stadig sejler ture i Silkeborgsøerne. En sejltur med historiske flåde er som at træde tilbage i tiden, hvor rutinerne foregår på samme måde som de har gjort i mere end 150 år. Dét er en oplevelse værd. For at komme endnu tættere på naturen i Silkeborg er det en mulighed at besøge ørnereservatet, hvor man kan være tilskuer til rovfugleshow og bl.a. prøve at holde et rovdyr på armen – det er en enestående oplevelse, som kun kan prøves på Silkeborg Ørnereservat i Danmark.


Er du mere til sport, er Silkeborg også det rette sted at være. Byens skove, de mange søer og Gudenåen lokker hvert år mange mennesker til for at deltage og være tilskuere til mange sportsarrangementer. Du kan deltage i og opleve Danmarks Smukkeste Triathlon, Midtjysk Bjergløb, Himmelbjergløbet, racerbanen FDM Jyllandsringen og ikke mindst Tour de Gudenå. Advarsel, du kan få sved på panden og ømme ben!

 

Nyd lækker mad

Har du for eksempel haft en aktiv kanotur i Gudenåen, besteget Himmelbjerget eller har du været på en udmattende shoppetur og du efterhånden er blevet rigtig sulten, så er det godt, at Silkeborg huser nogle fantastiske pizzeriaer som kan levere lige hvad dit hjerte begærer!
Du kan blandt andet bestille en lækker pizza i alle størrelser og med lige præcis det fyld du ønsker, køb for eksempel fra Silkeborg Pizzaria. Silkeborg har både almindelige pizzaer, Gourmet pizzaer, Pizzasandwiches, Deep Pan- og Indbagte Pizzaer! Du kan også sætte tænderne i andet lækkert fastfood som burgere fra Jensens Bøfhus, klassisk grillmad fra Buffalo Pizza Grill og så selvfølgelig en masse kebab fra for eksempel Egeparken Pizza Kebab Grill og friturestegt kylling fra Broasto 1 Fried Chicken

Hvis du er vild med pasta retter, er du heldig! Silkeborg kan nemlig tilbyde mange forskellige pastaretter med alverdens fyld hvis du for eksempel besøger Pizza & Pasta Palace og du kan også få vegetarisk mad, hvis du ikke spiser kød. Derudover har byen selvfølgelig også lækker, frisk salat med eksempelvis fetaost, tun, rejer eller kylling.

Du skal selvfølgelig ikke tørste til din mad, så derfor tilbyder Silkeborg dig også drikkevarer, både med- og uden alkohol. Du behøver ikke at vælge udbringning, du kan nemlig også selv hente din mad og nyde det i den dejlige natur, som Silkeborg er så heldig at have! Velbekomme!

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvem laver den bedste take away i Silkeborg?

Vælg mellem 23+ spisesteder i og tæt på Silkeborg. Hos os finder du derfor mange restauranter, som laver skøn mad i mange afskygninger. Har du lyst til lækker take away, kan du altid tage forbi Hungry.dk, hvor du kan finde lige præcis dét, som du leder efter.

Hvilken slags take away kan jeg finde i Silkeborg?

I Silkeborg har vi mange forskellige køkkentyper, herunder italiensk, japansk, amerikansk m.m. Så uanset om du er til en sprød pizza, saftig burger eller en overdådig sushimenu, kan du være sikker på at finde det hos os.

Kan jeg bestille dessert i Silkeborg?

Ja, det kan du godt. Se menuen under de enkelte spisesteder for at se deres udvalg af lækre desserter.

Kan jeg finde vegetariske retter på Hungry.dk?

Blandt de mange restauranter i Silkeborg, finder du altid vegetariske muligheder. Bestil take away på Hungry.dk, hvis du er til retter uden kød, men med masser af smag.

Kan jeg bestille take away til store arrangementer?

Du kan altid bestille mad til større selskaber. Hvis I er over 20 personer, anbefaler vi dog, at du ringer til den enkelte restaurant og bekræfter den store bestilling.

Hvor længe skal jeg vente på min bestilling?

Hvor lang tid du skal vente på din ordre, varierer fra sted til sted. Desuden afhænger leveringstiden også af den mængde og type mad, som du bestiller. Se informationen under den enkelte restaurant for at få et mere præcist svar.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.