Bestil take away lokalt i Skive

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Kebab
Kinesisk
Vegetarisk
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

FEST, DESIGN OG ET LOKALT BRYGGERI - VELKOMMEN TIL SKIVE 

Skive også kendt som Sallings hovedstad, fordi den ligger lige ved halvøen Salling. Skive er med sin placering i Midtjylland godt placeret på jernbanestrækningen imellem Viborg og Struer og har i dag 20.683 indbyggere.

 

Skive er for mange kendt for at være hjemstedet for Skive Festival, som i sin tid hed Skive Beach Party, som årligt tiltrækker omkring 17.000 deltagere over de fire dage festivalen varer, men Skive er meget mere end bare en festivals by. Det er blandt andet i Skive du finder lokalbryggeriet, Hancock, som startede i 1876 af A.P Lorentzen i Nørregade og som i dag er kendt for sine lækre øl, men ikke mindst for den ikoniske Sports Cola. Derudover finder du også de 11 fantastiske rundkørsler, som er designet af den internationale anerkendte tegnestue, Jacob Jensen design og som er blevet et sandt varemærke for byen. 

 

Men udover rundkørsler, et fremragende bryggeri og en festlig festival kan Skive også tilbyde god takeaway mad. Har du fx en kæmpe lyst til en god traditionel pizza med masser af fyld, hvor der ikke bliver sparet på råvarer, er Skive en fantastisk by til at få stillet sin sult og husk der vil altid være mulighed for at bestille kolde drikkevarer til maden. Udover den klassiske pizza vil du også have mulighed for at bestille saftige, velsmagende burgere med masser af godt fyld og er du mere ovre i den lidt sundere boldgade, vil der være rig mulighed for at bestille lækre salater som f.eks. indeholder kylling, tun, rejer og friske, sprøde grøntsager, lige til at mætte din knurrende mave. 

Har du danset rundt på festivalpladsen hele dagen og rocket i takt til den sprøde musik og er maven begyndt at brokke sig? Og gør den stigende promille, at du ikke kan få gang i Weber grillen så frygt ikke. Restauranterne i Skive står klar til at sørge for at du kan få den ønskede grillmad uden du selv behøver at gøre andet end at foretage et par klik.

 

Din mave knurrer, munden løber i vand, så hvad venter du dog på? Bestil det mad du ønsker og med blot ét klik bliver maden bragt lige til døren. Så er der ikke meget mere at sige udover, velbekomme.  

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.