food

Lyst til smørrebrød?

  Hos Hungry.dk har vi Danmarks bedste udvalg af smørrebrød online. Vores store udvalg af restauranter giver dig uanede muligheder for at finde et godt smørrebrød tilbud eller dit nye favoritsmørrebrød.

  Vælg din burger

  Fra restauranter i Aarhus

  Betal sikkert

  Med kort, mobil eller kontant.

  Få maden leveret

  Hurtigt og nemt. Du kan også selv hente.

  Optjen stempler

  Og få et gratis bonusmåltid

  Smørrebrød til levering og hent selv

  Hos Hungry har vi et stort udvalg af restauranter over hele Danmark, som laver klassisk, dansk smørrebrød som take away eller til levering. Indtast din adresse i søgefeltet ovenfor, og se hvor du kan få smørrebrød med Hungry. 

   

  Take Away eller levering i hele landet

  En gang i mellem har man bare lyst til en ægte dansk frokost i form af højtbelagt smørrebrød og en kold øl. Det gode ved smørrebrød er, at det faktisk også kan spises til aftensmad - eller natmad. Hos Hungry.dk lægger vi os i selen for at følge med efterspørgslen på take away. Vi samarbejder med de bedste take away-steder og restauranter i Danmark om at levere gode smagsoplevelser hjem til dig. Vores udvalg tæller alt fra thai, burger, sushi, smørrebrød og meget andet. Gennem Hungry kan du nemt og hurtigt bestille take away fra et hav af forskellige spisesteder over hele Danmark. 

   

  Vil du gerne spise dansk smørrebrød, så har vi samlet en række restauranter, der tilbyder smørrebrød ud af huset. Nogle af stederne kan levere maden direkte hjem til dig, og hos andre må du selv svinge forbi og hente din mad. Læs mere herunder og bliv inspireret til dit næste måltid. 

   

  Smørrebrød København

  Smørrebrød har aldrig været yt, men det har på det seneste gennemgået en modernisering og er nu mere trendy end nogensinde før. Det betyder også, at der er virkelig mange restauranter i København, der serverer rigtig godt smørrebrød. Er du blevet sulten efter smørrebrød til frokost, som du kan tage med dig hjem og nyde? Så kan du starte din søgen her hos Hungry. Det skal ikke tage mange sekunder at finde smørrebrød ud af huset i København. Se blot de fristende smørrebrød menukort fra Byens Smørrebrød i København K og Centrum Smørrebrød på Tagensvej på Nørrebro. Her kan du både finde klassikeren som smørrebrød med roastbeef, remoulade, ristede løg og peberrod og moderne versioner som vegansk smørrebrød. 

   

  Find smørrebrød i København

   

  Smørrebrød Århus

  Aarhus er en hyggelig og stemningsfuld by, hvor der aldrig er langt til et smil. Hvis du selv er Århusianer eller måske flyttet til byen, så kan du sikkert skrive under på, at i Aarhus er man social og omgås hinanden på en helt nede på jorden-facon. Det kunne for eksempel være filmaften, gåtur i skoven eller en hyggelig smørrebrødssøndag for familien. Hvis du selv skal arrangere smørrebrød for familien på søndag, så gør det nemt for dig selv og bestil det hos Hungry.dk. I Århus kan du blandt andet finde Morfars Smørrebrød og Take Away, som laver mad som i gamle dage – kun fra bunden med gode råvarer. Smag for eksempel en klassisk kartoffelmad eller et stykke med rødspætte og remoulade. 

   

  Find smørrebrød i Aarhus

   

  Smørrebrød Roskilde

  Roskilde er en stationsby på Sjælland, som er populær for familier på grund af dens nærhed til Hovedstaden. I Roskilde kan du få masser af historie og kultur i Roskilde Domkirke, Vikingeskibsmuseet og det lidt mere nutidige museum Ragnarock, som formidler pop, rock og ungdomskultur. Du kan også få en god gammel dansk frokostret, hvis du bestiller hos Hungry. Hvad med et lækkert stykke smørrebrød med roastbeef, remoulade og ristede løg? Det kan også være dyrlægens natmad eller smørrebrød med æg, rejer og kaviar. En ting er sikkert – du skal nok få stillet sulten i Roskilde med Hungrys assistance. 

   

  Find smørrebrød i Roskilde

   

  Smørrebrød Odense

  Odense er hovedbyen på Fyn og i færd med at udvikle sig til en rigtig storby. I disse år bygges der Letbane og boliger i Odense som aldrig før. Hvis vi går tilbage i tiden, så var det i Odense, at digteren H.C. Andersen blev født. Hvad han ville synes om byens udvikling i dag, må ligge hen i det uvisse. I hvert fald ville han elske de gode madoplevelser, som der er at finde i byen. En god gammel klassiker som smørrebrød går aldrig af mode – heller ikke i Odense. Find dine yndlings håndmadder eller højtbelagt luksus smørrebrød med Hungrys spændende menukort fra Odenses restauranter. Du kan vælge at hente det selv eller få det bragt. Velbekomme!   

   

  Find smørrebrød i Odense

   

  Smørrebrød Aalborg

  Aalborg, Ålborg eller Dobbelt A. Kært ban har mange navne. Og Ålborgensere holder virkelig deres by kær. Det kan vi godt forstå, for byen ved Limfjorden byder på en række kulturelle attraktioner og store uddannelsesinstitutioner. Uanset, om du interesserer dig for kunst, musik, teater, film eller noget andet, er der noget for dig. Hvis du interesserer dig for at dit næste måltid skal være smørrebrød, så er der også noget at komme efter i Aalborg. En Dyrlægens Natmad eller en fiskefilet med remoulade? Det kan være svært at vælge, så bestil to eller tre, nu du er i gang. Find de gode madsteder i Aalborg med Hungry. 

   

  Find smørrebrød i Aalborg

   

  Smørrebrød Vejle

  Vejle er smukt placeret i Sydjylland ud til Vejle Fjord. Her kan du opleve noget af Danmarks førende arkitektur som de ikoniske byggerier Bølgen og Fjordenhus på Vejle Havnefront. Du kan også se cirkelrunde højhuse i det unikke boligbyggeri De Fem Søstre. Vejle er et mekka for børnefamilier, blandt andet på grund af den nære beliggenhed til strand og skov, men også til Legoland og Givskud Zoo. Skal du fikse en madpakke til udflugten, så overvej om ikke frokosten må være lidt mere lækker end normalt. Du kan jo bestille en god gang smørrebrød hos en af de gode take away restauranter i Vejle. Bestil gennem Hungry, hvor du kan samle points til gratis bonusmåltider. 

   

  Find smørrebrød i Vejle

   

  Smørrebrød Horsens

  Horsens er kendt for flere seværdigheder samt den naturskønne beliggenhed ud til Horsens Fjord. Horsens er blandt andet populær hos turister på grund af de spændende museer Horsens Fængsel, Danmarks Industrimuseum, Kunstmuseet samt Horsens Klosterkirke. Uanset om du er bosiddende i Horsens eller på smuttur i byen, så sørg for at få en god madoplevelse. Det kræver ikke meget forberedelse, faktisk kun et klik på Hungry.dk. Her får du nemlig serveret alle de spændende og fristende menukort for restauranterne i Horsens. Om du er til smørrebrød, pizza eller burger – så finder du et lækkert udvalg her. 

   

  Find smørrebrød i Horsens

   

  Smørrebrød Slagelse

  Slagelse på Vestsjælland er nem at komme til via motorvejen E20 og jernbanen. Handelsbyen Slagelse har et stort opland, der benytter sig af de mange uddannelsesinstitutioner, gågaden og indkøbscentret Vestsjællandscentret. Slagelse huser også Antvorskov Kaserne, hvor Garderhusarregimentet holder til. Hver onsdag kan du nyde synet af de farverigt klædte husarer, som rider gennem Slagelse som et led i deres og hestenes træning. Hvorfor ikke gøre det til en tradition at spise onsdags smørrebrød i Slagelse efter synet af de flotte garderhusarer? Det er i hvert fald nemt at bestille lækkert og frisksmurt smørrebrød fra en Slagelses restauranter med Hungry. 

   

  Find smørrebrød i Slagelse

   

  Smørrebrød Amager

  Amager med postnummeret 2300 København S er den østligste del af København, faktisk lige inden du falder ud i Øresund. Længst mod øst lokker Amager Strandpark med rolige kystområder, en sandstrand og udsigt til Øresundsbroen mod Sverige. Den vestlige del af Amager byder på havnebade og tæt beliggenhed i forhold til København. Bor du på Amager, kan du finde lokal take away fra Kastrup Smørrebrød. Her kan du finde et kæmpe udvalg af smørrebrød til frokosten, som kan leveres eller afhentes på Kastruplundgade. Vælg mellem 39 kolde eller lune stykker smørrebrød i fornem stil. Velbekomme!

   

  Find smørrebrød i Amager

   

  Smørrebrød Kolding

  Kolding er beliggende i trekantområdet mellem Haderslev og Vejle og med Middelfart som nærmeste fynske nabo. Kolding er lidt af et knudepunkt for uddannelser. Du kan blandt andet finde Designskolen Kolding, som både tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser i mode, tekstil og design. Du kan også studere på UC Syd Campus Kolding, som hvert år udklækker en række pædagoger. Når du skal slappe af efter en dag på skolebænken, så er det tillokkende at lade andre stå for maden. Det job påtager restauranterne i Kolding sig heldigvis gerne. Og har du mest lyst til en aften hjemme, så kan du naturligvis bestille maden som take away eller til levering med Hungry. 

   

  Find smørrebrød i Kolding

   

  Smørrebrød Lyngby

  Lyngby eller Kongens Lyngby ligger nord for København i Lyngby-Taarbæk Kommune. Lyngby byder på kultur, rekreative områder og et hyggeligt handelscentrum. Spillestedet Templet trækker mange folk til, når populære såvel som upcoming bands giver koncerter. Du kan også strække benene i Dyrehaven og måske spise en medbragt frokost fra en af de mange lækre spisesteder i Lyngby. Parkens Smørrebrød i Lyngby smører frisk smørrebrød fra bunden hver dag med lækre råvarer, der kan tilgodese enhver stor eller lille sult. Bestil gennem Hungry og optjen point hver gang du henter frokost hos Parkens Smørrebrød. 

   

  Find smørrebrød i Lyngby

   

  Smørrebrød Haderslev

  Haderslev er en by i det østlige Sønderjylland. Byen med 22.000 indbyggere har mange lokale seværdigheder, som besøges hvert år af turister fra hele landet. I Haderslev kan man nemlig både opleve historiens vingesus i den smukke Domkirke, vandre på Sønderjyllands helt egen Camino og spise sig en mavepine til med Sønderjysk Kaffebord. Man kan også tage færgen til Aarø og opleve stilheden på denne perle af en ø. Når maverne skal fyldes, så er et stykke med smørrebrød meget passende for byen. Derfor er det også med glæde, at vi hos Hungry kan tilbyde dig det lækreste smørrebrød fra Tinas Diner. Vælg mellem 22 forskellige stykker med saftigt pålæg og farverig pynt. Tinas Diner smørrebrød vil ikke skuffe! 

   

  Find smørrebrød i Haderslev  Søger du smørrebrød-resturanter i andre byer? Så klik her