Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Sønderborg

bedste restauranter i Sønderborg :
Sorter efter

Jernbanegade 4, 6400 Sønderborg
åben åben fra 11:00-21:30 (levering fra 15:00-21:30)
  • Fra 15,00 kr. (min. 100,00 kr.)
  • 25-45 min.
Bestil mad
spar op til 10%

Perlegade 36, 6400 Sønderborg
åben åben fra 11:00-20:40 (Åben for afhentning)
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • KUN AFHENTNING
  • 30-45 min.
Bestil mad

Gå på opdagelse i Sønderborg

Der er masser af muligheder i en af landets sydligste byer, Sønderborg - Byen der ligger på både Als og i Jylland. Sønderborg er forbundet med sig selv via de to broer; Alssundbroen og Frederik VII's Bro.

Sønderborg er byen med det gamle Sønderborghus, som i dag er koncertsted for mange danske og udenlandske navne. Det er også hjemstedet for det gamle og historiske Sønderborg Slot. Vi må heller ikke glemme Dybbøl Mølle – Et stykke sand Danmarkshistorie, som også står i Sønderborg. Sønderborg er også byen hvor du kan komme ud og se topprofessionel håndbold, når SønderjyskE spiller i Broager Sparekasse skansen, eller du kan tage på shopping i Borgen City Center.Når dagen så er omme og sulten begynder at trænge på, dybt nede i din mave. Ja så kan Sønderborg også sagtens klare det. I Sønderborg, er der nemlig rig mulighed for take away mad, leveret direkte til din dør og lige til at spise med det samme.I Sønderborg, finder du det traditionelle grillmad, som du også kender fra grillbarer. Det vil sige hot dog, pølser, pomfritter og andre nemme retter, som du kan få leveret lige til døren. Det er også i Sønderborg, hvor du finder lækker italienske retter og kebab menuer, som pitabrød og durum.I Sønderborg, kan du også få almindelig traditionel pizza, amerikanske deep pan pizzaer, børnepizza eller familiepizza, og du kan vælge imellem mange forskellige slags kød, grønsager og andet tilbehør. Er du den mere sunde type, kan du også få lækre velsmagende sandwich - Lige til at sætte tænderne i. Du kan også få saftige burgere, lækre salater og vegetarisk mad.Ja! Sønderborg har alt imellem himmel og jord, når det kommer til mad. Fast food smager bare bedst, når det er take away og det er kun et klik væk.

Hvor finder jeg den bedste pizza i Sønderborg?

Sønderborg har et fantastisk udvalg af take away, der virkelig kan friste alle. Med sådan et udvalg kan man imidlertid ikke lade være med at blive i tvivl – får jeg virkelige den bedste pizza i hele Sønderborg?

Dette spørgsmål kan være svært at svare på. Forskellige folk lægger vægt på forskellige faktorer, og dem skal vi kigge nærmere på nu.Nogen gange skal take away bare gå hurtigt! Man er træt, ungerne skriger og alle er sultne. I sådanne situationer er den allerbedste pizza, den der kommer hurtigst. Uheldigvis kan man ikke give noget endeligt svar på hvilket pizzeria, der leverer hurtigst. Leveringstiderne svinger ofte, men heldigvis kan man forholdsvis hurtigt finde det pizzeria, der tilbyder den hurtigste levering på oversigten over restauranter – og det positive er, at man får prøvet nogle forskellige steder.For studerende er det ofte nødvendigt at spare på pengene. Derfor er der også grund til at lede efter det pizzeria, der tilbyder den billigste pizza i Sønderborg. Hvis man får virkelig meget for pengene, betyder det ikke så meget, om man skal vente lidt længere tid, før man kan spise sin pizza.De kræsne sjæle derimod vil måske nærmere være tiltrukket af en restauration, der har det største udvalg. Har man meget specifikke ønsker, tilbyder mange af Søngerborgs take away restaurationer heldigvis, at man selv kan sammensætte sin pizza, så man kan få lige præcis den pizza, som man drømmer mest om.I sidste ende er det vigtigste, at der er blevet anvendt ordentlige kvalitetsråvarer, så smagen er i orden. En restauration, der sjusker med råvarerne holder aldrig længe – et dårligt rygte spreder sig som en løbeild. Derfor søger Sønderborgs pizzarier for, at kvaliteten er i top, når de udvælger deres råvarer. Dette giver smagen den ekstra dybde, der betyder at take away bliver en fornøjelse at spise og ikke bare en nødløsning, når man ikke selv har tid til at lave mad.En ting du kan være sikker på er, at samtlige restaurationer i Sønderborg står i kø for at tilbyde dig og din familie den bedste pizzaoplevelse i Sønderborg. Herfra er det op til dig at vurdere, hvilket pizzeria, der efter din mening, laver den bedste pizza.Behøver take away være usundt?

Take away og usund mad er ikke længere synonymer. Den store konkurrence på markedet betyder, at der bliver stillet større krav til råvarer og udvalg på restaurationerne.

Samtidig har samfundet bidraget med en øget fokus på sundhed – både igennem motion og kost. Derfor er der i dag opstået et kæmpe udvalg af lækker og sund take away mad i Sønderborg.Mange danskere er i de sidste år blevet meget glade for sushi. Oprindeligt var sushi kun tilgængelig i de største byer i Danmark, men i dag kan også Sønderborg tilbyde et vidunderligt udvalg af sushi. Denne traditionelle ret består af ris, der typisk serveres med fisk og tang og spises med syltet ingefær og soja. Dette gør sushi til en ret, hvor der er mange vitaminer og lidt fedt. Med sin delikate smag og yderst kunstfærdige og nænsomme anretning, er det ikke svært at forstå, hvorfor så mange mennesker elsker retten.Uheldigvis er det ikke alle, der bryder sig om fisk. Dette udelukker dem imidlertid ikke fra at kunne bestille sund take away. Det er ikke svært at finde restaurationer, der er villig til at lave en super lækker sandwich med groft brød. Nøglen til at lave den bedste sandwich ligger i friskheden. Brødet skal være så nybagt som muligt – sprødt udenpå og blødt indeni. Pålægget skal være af god kvalitet og grøntsagerne dugfriske.Så kan man næppe få en mere smagfuld sandwich i hele Sønderborg.

Den fantastiske grillmad i Sønderborg

Når du bestiller take away, er det meget muligt, at du finder landets bedste grillmad i Sønderborg. Byen har nogle af Danmarks bedst grillbarer og deres spændende retter kan helt sikkert friste hele familien. Sønderborg kan både byde på saftige burgere, lækre grillede pølser, krydret kebab og delikate grillkyllinger - og til alle retterne hører der naturligvis en ordentlig bunke salte og sprøde pommes frites.Alle tingene er fuldstændig nylavede og bliver bragt til din dør imens de stadig er dejligt varme. Det er ikke svært at forstå, hvor så mange mennesker elsker grillmad!

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Sønderborg. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Sønderborg kan du bl.a. vælge i mellem grillmad, pizza eller jensens bøfhus.

© Copyright 2017 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 12 2. tv, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • info@hungry.dk.