food

Bestil Subway leveret til døren

Subway er især kendt for deres sandwiches i særklasse, men fastfood-kæden tilbyder også salater, wraps, nachos og mange andre lækkerier. Bestil din mad til afhentning eller levering med Hungry Delivery og tag del i den velfortjente hype omkring de lækre sub sandwiches. Lige nu kan du få leveret fra Subway på Østeraagade i Aalborg, Hobrovej i Aalborg SV og Aarhus C, men vi arbejder på at kunne bringe ud i flere byer. Hold øje med siden her.

 

 

Bestil hos restauranten tæt på dig

 

 

Den berømte Subway sandwich 

Måske har du allerede en Subway sandwich favorit? Måske er det første gang, du skal vælge mellem de lækre ting på deres menu? Uanset dit kendskab, så lover vi dig, at du får lyst til at vende tilbage, når du først har smagt de lækre og friske sandwiches. Subway har over 41.000 butikker på verdensplan og har igennem mere end 50 år skabt den perfekte sandwichopskrift. Du kan finde mange lækre varianter, fx den proteinrige Italian BMT, som består af salami, skinke og pepperoni. Er du rigtig grovsulten, skal du gå efter en Footlong sandwich på 30 centimenter. Til den lille sult er en 6 inch sandwich perfekt. Alle sandwiches, undtagen den med tun, varmes til perfektion. De indeholder salat, tomat, agurk, rødløg, grøn peber, havsalt og peber (hvis du ønsker det), og du vælger selv dit friskbagte brød og dressing. 

 

Er du snacksulten, frokostsulten eller aftensmadsulten? Så bestil din mad gennem Hungry Delivery og få den bragt til døren. 

 

Historien om Subway

Den første Subway åbnede i 1965 i Bridgeport, Connecticut. Det var den college-studerende Fred DeLuca og atomfysikeren Peter Buck, der gik sammen om at åbne en sandwich-shop med det formål at hjælpe DeLuca økonomisk gennem sine studier med indtjeningen fra forretningen. Konceptet med god kundeservice, høj kvalitet af råvarer og altid at blive ved med at forbedre forretningen holdt i den grad vand. I 1974 begyndte makkerparret at franchise brandet, hvilket startede en eksplosiv global vækst. I dag er Subway den største sandwich-kæde med mere end 41.000 restauranter over hele verden. 

 

Frisklavet Take Away

Det friskbagte brød har en helt særlig betydning hos Subway. Restauranten bager nemlig selv sit brød - helt op til seks gange om dagen. Derfor får du altid serveret sandwiches i frisklavet brød med en fantastisk smag, uanset hvornår på dagen, du bestiller din mad. Det friske brød bidrager samtidigt til, at sandwichen holder sin kvalitet, når du bestiller den som takeaway. Subway er for mange go-to stedet, når der skal en sandwich i maven. Her kan du nemlig vælge det sunde alternativ med groft brød og fedtfattig dressing, eller du kan få en rigtig søndagsbasker til tømmermændene. 

 

Sammensæt dit måltid helt efter egen smag

Hvis du vil prøve noget andet end sandwich, så er der flere lækre alternativer. Du kan bestille lækre wraps med kylling eller steak. Prøv den klassiske Chicken Fajita Wrap eller den spændende Steak & Cheese Wrap. Du kan også vælge mellem et hav af salater, der er friskblandede efter dine smagsløg. Vælg mellem flere forskellige slags kød, vegansk alternativ til kød eller helt uden kød. Salaten består altid af friskskåret icebergsalat, tomat, agurk, grøn peber, rødløg, feta, ristede frø, sprøde majs og sprøde løg. Der er altid valgfri dressing og brød med. Er du i humøret til at snacke sprød kylling, så prøv de super lækre stykker af southern fried chicken. Nachos er ikke nemt at holde varme og sprøde som take away, men hos Subway går man ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor kommer de sprøde nachos i en ovnklar pakke med cheddar-osten ved siden af, så du selv varmer det sammen i ovnen. Du får herved det lækreste resultat – og der medfølger 2 x dip efter dit valg.

 

Få maden leveret eller hent selv

Står aftenen på mad udefra, så gør dig selv den tjeneste at få det bragt med Hungry Delivery. Det betyder, at du kan sidde i ro og mag sidde derhjemme og overveje, hvad du gerne vil stille sulten med fra Subways appetitvækkende menu. Du kan putte i kurven, fjerne og tilføje varer, lige indtil du har taget din endelige beslutning. Du kan naturligvis også købe sodavand til din mad - og ikke mindst en dessert i form af de lækre amerikanske cookies i forskellige varianter. Gå ind på Hungry.dk og find din nærmeste Subway og se, om vi leverer i dit område.

 

Bestil Subway hos Hungry

Har du også fået lyst til at smage lækker take away fra Subway, så kan du få det lige her hos Hungry. Du optjener points til bonusmåltider, hver gang du bestiller mad gennem Hungry. Det er blot en af grundene til at lade os stå for aftensmaden noget oftere – og vi vil så gerne.  Download vores app og få endnu flere fordele som kunde. Du får 20 % rabat på din første bestilling i app’en. Med mobilen ved hånden er det nemt både at bestille, betale og få dine fordele ved Hungry.