food

Lyst til sushi?

  Hos Hungry.dk har vi Danmarks bedste udvalg af sushi-restauranter online. Vores store udvalg af restauranter giver dig uanede muligheder for at finde et godt sushi tilbud eller din nye favoritsushi.

   

  Vælg din sushi

  Fra lokale restauranter.

  Betal sikkert

  Med kort, mobil eller kontant.

  Få maden leveret

  Hurtigt og nemt. Du kan også hente selv.

  Optjen gratis mad

  Saml stempler på alle bestillinger.

   

  Sushi til udbringning eller hent selv

  Hos Hungry.dk har vi et stort udvalg af online sushi restauranter, som leverer friskrullet sushi lige til din dør eller som Take Away. Find det bedste sushi tilbud blandt vores mange restauranter over hele Danmark.

   

  Indtast din adresse i søgefeltet ovenfor og se det store udvalg af sushi til online bestilling og udbringning. Du optjener bonus hver gang, du handler gennem Hungry.dk!

   

  Sushi er velsmagende og sundt 

  Sushi er blevet en populær spise hos danskerne – og det kan vi godt forstå. Den eksotiske ret byder på et væld af smagsnuancer, som er en oplevelse i sig selv. Den friske fisk, de sprøde grøntsager og de veltilberedte ris giver en behagelig mæthed og tilfredse smagsløg. Sushi er det perfekte valg til en hyggelig aften, hvor aftensmaden skal være nem, sund og lækker. 

   

  Sushi levering til døren 

  Sushi er bestemt en spise, der er kommet for at blive. Flere og flere sushirestauranter åbner over hele landet. Du har derfor et utal af muligheder for at bestille take away sushi hos Hungry.dk. Find din absolutte favorit hos Hungry.dk og få din friske sushi leveret hjem til dig. 

   

  Find sushi i nærheden af dig

  Vores menukort frister med friskrullet sushi, der kan leveres overalt i Danmark. Sushi er tit forbundet med nogle sjove navne, man lige skal lære at kende. Måske kender du allerede de klassiske sushi ruller med laks, tun eller rejer kombineret med friske grøntsager og ris? De kommer i forskellige former med navne som Maki, Uramaki og Futomaki og er ekstremt populære hos både begyndere og inkarnerede sushi-elskere. Du vil også støde på navnet Nigiri. Det er en enkel type sushi, der består af ris med en rå skive fisk på toppen. 

   

  Der findes et væld af sushi varianter - også for dig, der ikke er synderlig begejstret for rå fisk. Du kan for eksempel vælge sushi med tilberedt fisk, kylling eller and. Du kan også få tofu og grøntsager, hvis dit take away måltid skal være vegansk eller vegetarisk. Uanset hvad dit hjerte banker for, så gør Hungry det nemt at få stillet din sult. Vi har samlet en lang række sushi restauranter på vores app, så du kan bestille frisk sushi til levering eller take away. 

   

  Sushi i København 

  København bugner af spisesteder og take away – også når det kommer til sushi. Sushi er oplagt til at nyde på en sushirestaurant, hvor den serveres helt friskrullet. For eksempel ved konceptet Running Sushi, hvor maden kører på et bånd, så du blot kan snuppe de stykker sushi, der frister dig allermest. Men efterspørgslen på sushi som take away er stor, så stort set alle sushirestauranter tilbyder helt frisk sushi – blot til at tage med hjem. Du har et stort udvalg inden for rækkevidde, uanset om du søger efter sushi på Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg eller Amager. 

   

  Find sushi i København

   

  Sushi Aarhus

  Aarhus er en hyggelig by med en skøn atmosfære og masser at tage sig til. Det er bestemt værd at besøge AROS, Den Gamle By og Tivoli Friheden mindst én gang om året. Det er ikke nogen overraskelse, at en by som Århus tiltrækker mange unge til de videregående uddannelser på Aarhus Universitet, Via University College og Erhvervsakademiet Aarhus. Mange unge bliver hængende, bosætter sig og stifter familie i byen. Derfor er der også mange lækre spisesteder og forskellige muligheder for take away. Bliver du sulten efter sushi, har du et væld af muligheder blandt de mange sushirestauranter i Aarhus Centrum. Men vi ved, at det nogle gange er rarest at nyde sin sushi derhjemme – og du kan heldigvis få frisk sushi leveret til din dør med Hungry.dk. Prøv for eksempel at bestille en velsmagende sushimenu fra Do Sushi og få hele herligheden leveret til din hoveddør. 

   

  Find sushi i Aarhus

   

  Sushi Odense 

  Fyn er fin, og Odense er endnu finere. Danmarks tredjestørste by lokker med kulturliv og grønne parker, som for eksempel Odense Zoo, Tinderbox Festival og et hav af historiske seværdigheder. Men selvom man går i H.C. Andersens fodspor, behøver man jo ikke spise derefter. Sushi er nemlig et hit i Odense! Her kan du finde en håndfuld rigtig gode sushirestauranter, der tilbyder friske maki-ruller med fisk, sprøde grøntsager og spicy topping. I gågaden i Odense C finder du for eksempel Hama Sushi, som er meget populær for sin Maki Menu med Uramaki og Futomaki. Det er nemt at blive inspireret med Hungrys app. Indtast din adresse og se alle de lækre bud på sushi takeaway i Odense.

   

  Find sushi i Odense

   

  Sushi i Aalborg

  Aalborg er den fjerdestørste by i Danmark – og altid klar på fest og farver. Byen er kendt for Jomfru Ane Gade og det årlige karneval i maj, der fylder byen med feststemte unge mennesker. Aalborg er en populær uddannelsesby med attraktive studieboliger til priser, der er til at betale. Som aalborgenser er man også tæt på natur, fjord og strand, hvor man kan samle appetit til en af de mange lækre spisesteder eller take aways i Aalborg. Sushi er populært i Aalborg, så du går ikke forgæves i jagten på sushiruller. På Hungrys app kan du blandt andet finde den populære sushirestaurant Da An. Hvis du er mere til varm mad, tilbyder Da An også stegte nudler med grøntsager og kød.  

   

  Find sushi i Aalborg

   

  Sushi i Herning

  Herning er beliggende lige midt i Jylland og er en metropol for sport, erhverv og koncerter. Det er blandt andet Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen, der lægger rammer til koncerter, musicals, shows og sportsturneringer. Vil du hellere nyde en rolig aften hjemme, hvor du forkæler dine smagsløg, så er Herning også god for lækker take away eller udbringning direkte til din dør. Hvis din krop craver nigiri og maki rolls, tempurarejer, tangsalat og forårsruller, så gå ind på Hungry.dk og bestil din favorit sushi i Herning. 

   

  Find sushi i Herning

   

  Sushi Næstved

  Næstved er smukt placeret i det sydsjællandske. I Næstved kan du både få kulturelle inputs i Grønnegade Teater eller en af byens to biografer, og du kan opleve naturens fra første parket. Næstved ligger nemlig ud til Karrebæk Fjord, der byder på storslåede naturoplevelser. Når klokken nærmer sig spisetid, er det tid til at se sig om efter et lækkert og mættende måltid. Hvis du elsker sushi, er der ikke noget problem at fremskaffe i Næstved. Her er der mange gode bud på sushi, der få tænderne til at løbe i vand. Det er både billigt og lækkert at spise sushi i Næstved. Søg på Hungrys app efter sushi tilbud, der bliver leveret direkte til din dør. 

   

  Find sushi i Næstved

   

  Sushi Holstebro

  Holstebro ligger i det nordlige Vestjylland. Byen er så gæstfri, at der konstant står 12 borgere og byder velkommen ved den nordlige indkørsel til byen. Det er godt nok en skulptur med afstøbninger af 12 borgere, men alligevel… Kunstværket ”Borgerne fra Holstebro” er lavet af billedhuggeren Bjørn Nørgaard, som med vanlig provokation har valgt at portrættere dem alle helt nøgne. En anden form for gæstfrihed finder du, når sulten banker på. Hos Yan Running Sushi & Wok i Holstebro kan du få leveret frisk og lækker mad helt hjem til dig. Eller du kan besøge restauranten og afprøve konceptet Running Sushi, hvor du fra et rullende bånd vælger lige de stykker sushi, du hungrer efter. 

   

  Find sushi i Holstebro

   

  Sushi i Silkeborg

  Silkeborg er lig med natur og en aktiv livsstil. Lev dit bedste liv i den jyske perle, som både kan bryste sig af en hyggelig bymidte med gode cafeer og shoppingmuligheder, kanosejlads på Gudenåen og en strabadserende tur op ad Himmelbjerget. Silkeborg kaldes også Søhøjlandet og Danmarks Outdoor Hovedstad. Kært barn har mange navne. Den japanske ret Sushi rummer også mange spøjse navne: hosomaki, futomaki, uramaki, gunkan og nigiri. Hvis du allerede kender disse navne, så er du helt sikkert en ægte sushi lover! Ellers kan du begynde dit kendskab til den friske fisk, lækre ris og sprøde grøntsager lige her i Silkeborg. Bestil sushi til udbringning gennem Hungry og optjen bonus hver gang, du handler. 

   

  Find sushi i Silkeborg

   

  Sushi på Amager 

  Amager giver dig det bedste fra begge verdener. Her kan du både opleve storbyen og nyde de naturskønne områder. Som Amagerkaner er man tæt på København – ja faktisk en del af København – men man har stadig masser af plads at boltre sig på. Lad timerne flyve forbi på Flyvergrillen, Islands Brygge eller Kastrup Søbad. Du kan også besøge det vilde naturområde Kalvebod Fælled. Når du vender snuden hjemad igen, kan du passende bestille en gang frisk sushi på en af de mange gode sushirestauranter på Amager. 

   

  Find sushi i Amager

   

  Sushi i Randers

  Besøger du Østjylland, så bliv lige hængende i Randers. Det er nemlig den eneste by i Danmark med en stor regnskov, hvor du kan komme helt tæt på eksotiske dyr som jaguaren, aber, leguaner og dovendyr. Randers Regnskov er sjov for hele familien og en oplevelse, du ikke kan finde magen til i resten af landet. Vil du runde den oplevelse af med endnu en eksotisk oplevelse? Så skal du prøve sushi fra en af de gode take away steder i Randers. Find dem på Hungry og få leveret gratis eller billigt til din dør. 

   

  Find sushi i Randers

   

  Sushi i Esbjerg

  Den vestjyske by Esbjerg er Danmarks femtestørste by, men har landets længste gågade.  Her kan du shoppe i de fine specialbutikker eller nyde en kaffe på byens torv. Du må heller ikke gå glip af den 9 meter høje skulptur ”Mennesket ved Havet”, som er skabt af billedhugger Svend Wiig Hansen. Når trangen til et lækkert aftensmåltid kalder, så kan Esbjerg tilbyde vidunderlig sushi. Vi har samlet de bedste sushi-steder, så du blot kan fokusere på at bestille, betale og nyde.

   

  Find sushi i Esbjerg

   

  Sushi i Slagelse

  Slagelse byder på mange spændende butikker, spisesteder og udflugtsmål. Faktisk er Slagelse en ret stor handelsby med både et stort shoppingcenter; Vestsjællands centret og mange lækre butikker i bymidten. Du kan også lade dig underholde i Slagelse Teater, som både byder på standupcomedy, musik og skuespil. Når du har brug for at fylde depoterne op igen med frisk og veltillavet sushi, så er Slagelse også stedet. Her finder du hele fire sushirestauranter, der bringer friske Nigiri og Maki Rolls hjem til dig. Prøv for eksempel at bestille en lækker sushimenu for to personer fra den populære Alt In Sushi på Fisketorvet i Slagelse. 

   

  Find sushi i Slagelse

   

  Søger du sushi-restauranter i andre byer? Så klik her

   

  Ofte stillede spørgsmål

   

  Hvor kan jeg bestille sushi?

  Hos Hungry.dk kan du bestille sushi fra en bred mængde af restauranter landet over. Vælg en restaurant i nærheden af dig og spis din yndlings sushi allerede i dag.

  Hvad er sushi?

  Sushi er en japansk ret, typisk bestående af ris og forskellige typer af fisk og skaldyr. Vælg mellem et hav af varianter, herunder adskillige former og smagskombinationer. Som tilbehør fås altid: soya, wasabi og syltet ingefær.

  Hvordan laver man sushi?

  Makiruller laves ved hjælp af en fleksibel bambusmåtte, mens nigiri sushi laves i hånden, hvor den aflange form laves. Hvad du kommer i din sushi, er helt op til dig. Vigtigst af alt, uanset hvilken type sushi du vil kaste dig ud i, er risen. Sushiris er en hel videnskab for sig og opskriften skal følges nøje. Find en masse gode opskrifter på sushiris online.

  Hvor stammer sushi fra?

  Man tror, at sushi blev opfundet helt tilbage i det andet århundrede i Sydøstasien. Dengang var sushi en måde hvorpå man forlængede fiskens levetid. Fisk blev på daværende tidspunkt nemlig marineret og opbevaret i flere måneder.

  Hvad drikker man til sushi?

  Sushi kan nydes sammen med mange forskellige drikkevarer. På menukortet finder du typisk lys japansk øl, vin og japansk sake, som også tit tilkøbes en sushi menu. Husk at vælge en drik, som ikke overdøver den delikate smag, når du bestiller hos Hungry.dk.

  Hvor mange stykker sushi pr. person?

  Det kan være svært at sige hvor mange stykker sushi, der er nok til én person. Som udgangspunkt kan man dog gå ud fra, at 15 stykker er en god mængde. Det afhænger selvfølgelig af hvor sulten man er.

  Hvad er forskellen på running sushi og all you can eat sushi?

  Forskellen er, at du med running sushi sidder ved et rullebånd, som sushien kører rundt på, hvorfra du kan tage det sushi, du vil have. Med all you can eat kan du også spise en ubegrænset mængde, du skal bare bestille sushien fra et menukort.

  Hvor mange kalorier er der i sushi?

  Sushi med fisk indeholder en masse sund omega 3 fedtsyre, D-vitamin og protein. Risen indeholder flere kulhydrater og derfor et lidt højere procenttal af kalorier. Gennemsnitligt kan man sige, at 1 stykke sushi indeholder 41 kcal.

  Hvor længe kan sushi holde sig?

  Sushi kan holde sig i køleskabet i 2-3 døgn. Hos Hungry.dk anbefaler vi dog altid, at du spiser din sushi samme dag. Helt frisk sushi smager nemlig altid bedst.