Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Svendborg

bedste restauranter i Svendborg :
Sorter efter

TID TIL HYGGELIGE STUNDER OG DEJLIG TAKEAWAY I SVENDBORG

Svendborg en gammel havne- og søfartsby på det sydelige Fyn, den sydfynske hovedstad ligger smukt placeret på en bakkeskråning lige ud til Svendborgsund. Svendborg er Fyns næststørste by efter Odense, og huser i dag 27.281 indbyggere. Byen kunne i 2003 fejre sin 750-års fødselsdag og selvom Svendborg i dag absolut er en morderne by har den formået at bevare sin gamle bykerne med de hyggelige smalle gader, torve og gårdmiljøer. Helt perfekte til en hyggelig søndags gåtur, hvor man på vejen kan svinge forbi en af byens mange restauranter og tage noget lækker takeaway med sig videre på slentreturen. 

 

Er man til shopping, kan man give sig hen i byens hyggelige gågader, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer af tøj, sko, smykker, delikatesser, restauranter og caféer. Byen emmer af hygge og det giver en lyst til at skrue tempoet helt ned og bare nyde den hyggelige by inden man slutter dagen af med at få leveret aftensmaden direkte til døren. 

 

Vil man gerne ud op opleve lidt mere kan man også besøge Egeskov Slot, som ligger mellem Odense og Svendborg. Her kan man opleve en lang række seværdigheder og aktiviteter for både store og små. Man kan besøge slottets smukke slotshave, og gå en tur og nyde de smukke omgivelser med venner og familie. For børn og barnlige sjæle er der mulighed for at opleve tree top walking fra den ene trækrone til den anden i slottets gamle bøgeskov. Derudover er det også værd at tage et kig på slottets fantastiske samling af velbevarede veteranbiler og motorcykler. Ganske enkelt indbyder slottet til en hel dags sjov for hele familien. 

 

Man kan også tage færgen til Ærø, Drejø, Skarø, Hjortø og Birkholm og komme på en lille udflugt til en af de hyggelige, danske øer. 

 

Efter en lang dag med diverse aktiviteter på Egeskov Slot eller på et hyggeligt øhop, kan aftensmaden ofte virke uoverskuelig eller man har bare lyst til at forsætte hyggen uden at skulle til at stå over kødgryderne. Hvorfor så ikke runde dagen af med lidt ekstra forkælelse og bestille lækker takeaway mad lige hjem i stuen? Det vil både store og små helt sikkert også sætte pris på - en god pizza kan i hvert fald få de fleste til at glæde sig til, at det banker på døren og Svendborgs restauranter står naturligvis klar til at tage imod jeres ordre.

 

 

Mulighederne er mange og prisen er i bund. Der er ingen tid at spilde. Bestiller du din mad nu, kan du få den leveret til døren inden for ganske kort tid.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Svendborg. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Svendborg kan du bl.a. vælge i mellem grillmad, pizza eller burger.

© Copyright 2018 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10, 1. tv, 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].