Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Svendborg

bedste restauranter i Svendborg :
Sorter efter

Frederiksgade 13K, 5700 Svendborg
lukket - åbner i morgen
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • Fra 15,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil

Lækker takeaway i Svendborg

Den sydfynske hovedstad Svendborg kan tilbyde sine gæster alle storbyens glæder. Er man til shopping, kan man give sig hen i byens hyggelige gågader, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer af tøj, sko, smykker, delikatesser, restauranter og caféer.

 

Ellers kan man også besøge Egeskov Slot, som ligger mellem Odense og Svendborg. Her kan man opleve en lang række seværdigheder og aktiviteter for både store og små. Man kan besøge slottets smukke slotshave, og gå en tur og nyde de smukke omgivelser med venner og familie. For børn og barnlige sjæle er der mulighed for at opleve tree top walking fra den ene trækrone til den anden i slottets gamle bøgeskov. Derudover er det også værd at tage et kig på slottets fantastiske samling af velbevarede veteranbiler og motorcykler. Ganske enkelt indbyder slottet til en hel dags sjov for hele familien. 

 

Efter en lang dag med diverse aktiviteter på Egeskov Slot, kan aftensmaden ofte virke uoverskuelig. Hvorfor så ikke runde dagen af med lidt ekstra forkælelse og bestille lækker takeaway mad lige hjem i stuen? Det vil både store og små helt sikkert også sætte pris på.

 

Svendborg kan helt sikkert tilbyde takeaway mad, som er lige noget for dig. Du har mulighed for at bestille en saftig burger, med dejlige sprøde og saltede pommes frites til. Der er også muligheder for at bestille lækre pizzaer i et hav af forskellige varianter, så du kan få den lige, som du gerne vil have den.

 

Er man til noget med lidt mere grønt, kan man bestille en lækker sandwich eller salat lavet af friske råvarer, som smager himmelsk.

 

Kan man godt lide klassisk grillmad, kan det også lade sig gøre. Du kan bl.a. bestille grillkylling, pølsemix og kebabmix, som man kender det fra pølsevognen.

 

Mulighederne er mange og prisen er i bund. Der er ingen tid at spilde. Bestiller du din mad nu, kan du få den leveret til døren inden for ganske kort tid.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Svendborg. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Svendborg kan du bl.a. vælge i mellem burger, grillmad eller pizza.

© Copyright 2017 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 12 2. tv, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • info@hungry.dk.