Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Svenstrup J

bedste restauranter i/tæt på Svenstrup J :
Sorter efter

Vandmanden 5, 9200 Aalborg SV
lukket - åbner i morgen
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • Fra 29,00 kr. (min. 175,00 kr.)
Forudbestil
1 tilbud lige nu

gøteborgvej 2, 9200 Aalborg
lukket - åbner i morgen
  • Fra 45,00 kr. (min. 200,00 kr.)
Forudbestil

Hobrovej 392, 9200 Aalborg SV
lukket - åbner i morgen
  • Fra 0,00 kr. (min. 150,00 kr.)
Forudbestil
spar op til 20%

Dejlig bestillingsmad i Svenstrup J

Selvom Svenstrup J er en af Aalborgs større satellitbyer, kan Svenstrup nemt blive overskygget af Aalborg. Svenstrup har både Aalborgs Citysyd og Aalborg Storcenter ganske tæt på, så Svenstrup J bliver nemt glemt. Samtidig ligger Svenstrup J også lige ved motorvejen, og det er nemt at drøne væk til andre byer.

 

Dog er Svenstrup J meget mere end bare en satellitby til Aalborg, der producerer pølser på den lokale Tulip fabrik. Ud over pølser kan Svenstrup J nemlig også byde på et dejligt udvalg af frisklavet takeaway mad. Byens restaurationer tilbyder med glæde at bringe deres dejlige mad ud, og samtidig har de et udvalg der er så stort, at selv den mest kræsne sjæl kan blive fristet.

 

Når du kommer hjem fra en lang arbejdsdag, er det attraktivt at bestille pizza til hele familien. Det er nemt, og alle i familien kan få den type pizza, som de elsker mest. Samtidig er der også ofte mad til madpakken den næste dage. Det er fordelen ved en pizza – den smager også godt dagen efter.

 

Hvis du ikke behøver tænke på madpakke i morgen eller bare har lyst til noget andet kan du også bestille en kebab eller burger – og til begge dele hører der naturligvis et ordentligt læs pommes frites.

 

Der er også kommet adskillige mere eksotiske valgmuligheder, når det gælder takeaway udvalget – sushi, kinesisk mad og vegetarmad blandt andet.

 

Der er næppe nogen mere tilfredsstillende følelse en den man oplever når det ringer på døren og man ved at det er ens aftensmad, der bliver leveret til døren med et smil. Bestil nu og glæd dig. Maden bliver snart bragt ud!

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Svenstrup J. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Svenstrup J kan du bl.a. vælge i mellem burger, dansk eller grillmad.

© Copyright 2019 Hungry.dk ApS • Lyshøjen 10B, 1., 8520 Lystrup • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].