Bestil take away lokalt i Taastrup

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Vegetarisk
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
  • Takeaway Tour
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

MASSER AF LÆKKER TAKEAWAY I SATELLITBYEN, TAASTRUP

Taastrup er en satellitby til København. Det er den første by man kommer til, når man kommer med toget fra Fyn og Jylland. Byen er i dag optalt til 34.154 indbyggere og har masser at byde på.  Det er blandt andet i Taastrup du finder City 2, storcentret, der for første gang åbnede sine døre tilbage i 1975, hvor du i dag kan shoppe løs i mere end 90 butikker.

 

Skal shoppingen ikke tage overhånd finder du også søen, Selsmosen og Taastrup Nykirke i Taastrup. Oplagte steder at besøge, hvis man trænger til en pause fra shopping centret og gerne vil nyde et stille øjeblik med en durum i hånden.

 

Men Taastrup er endnu mere end det. Det er også muligt at besøge Domhusparken eller Taastrup Idrætspark, som er hjemsted for det lokale hold, Taastrup FC.

 

Ja faktisk er der så mange spændende ting i Taastrup, at man lynhurtig bliver sulten. Og så er det jo godt at Taastrup kan tilbyde et bredt udvalg af mad, til afhentning eller leveret lige til døren.

 

Taastrup huser rigtigt mange lækre pizzeriaer, hvor du også har mulighed for at sætte tænderne i anden god fastfood og lækker mad. Taastrup kan blandt andet byde på saftige burgere i alle tænkelige udgaver. Du kan selvfølgelig få dem både med bacon, ost, men også en lang række andre lækkerier. Du kan også få klassisk grillmad som pomfritter og hot dog, italienske retter og selvfølgelig et vælg af durum med masser af kebab.

 

Hvis du ikke spiser kød kan du også få vegetarisk mad i Taastrup, de fleste af byens restauranter tilbyder vegetarisk mad på deres menukort så man bliver ikke snydt for lækker takeaway, hvis man befinder sig i Taastrup og er vegetar. I byen kan du også få lækre sandwich i et utal af forskellige varianter og naturligvis ligeså mange forskellige slags salater så der er bestemt også sundere ting, at sætte tænderne i, hvis man ikke er til kalorieholdige lækkerier.

 

Sidst men ikke mindst, kan du også få lækker, smagfuld mexicansk mad i Taastrup, så byen byder i allerhøjeste grad også på noget til dem, som kan lide stærk og krydret mad eller, hvis man bare har en svaghed for det mexicanske køkken.

 

Så var det hårdt at slæbe alle poserne hjem fra dagens shopping eller blev du for træt til selv at lave mad af alt den friske luft? Så står Taastrups restauranter klar til at tage imod din bestilling.  

 

Så hvad venter du på? Mad selvfølgelig. Og det er kun et klik væk i Taastrup, og så har du maden indenfor kort tid. Det er det vi kalder for takeaway i verdensklasse. Velbekomme og værsgo! 

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.