Bestil take away lokalt i Vejle

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Vegetarisk
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Spis dig mæt i Vejle

Hvad enten du er bosat i Vejle eller på gennemkørsel fra København mod Jyllands hovedstad, Aarhus, kan du nemt, hurtigt og i et stort udvalg finde noget lækkert at spise i Vejle.


Vejle er også mange andre oplevelser udover mad. Når du er i byen, skal du ikke snyde dig selv for en tur til Vejles Havnefront, hvor du vil finde mange forskellige aktiviteter. Lystbådehavnen er brugt i stor stil af medlemmer af sejlklubben, motorbådsklubben og jollesejlerne. Byens kajak-elskere holder også til her i byens Kajakklub.

 

I det hyggelige havnemiljø finder du det opsigtsvækkende arkitekttegnede lejlighedskompleks kaldet ”Bølgen”, som har fået utroligt meget omtale rundt i landet. Ikke langt fra lystbådehavnen vil du støde på lækre børnevenlige strande, som for eksempel Albuen Strand, hvor du kan nyde sommeren på langs, mens du spiser tiltrængte is i lange baner.


Hvis du er klar på en aktiv dag, er der både hyggelige og udfordrende cykelruter i og omkring Vejle. Cykelruten Hærvejen byder på flest historiske input, mens Østkystruten er i mere kuperet terræn og forløber langs Vejle Fjord. Er du til de mere ekstreme etaper, kan du prøve kræfter med kongeetapen i PostNord Danmark Rundt eller Danmarks uofficielle mest stejle vej, Chr. Winthersvej, som besidder en stigning på hele 25%. Hvis du bestiger disse, så har du i hvert fald fortjent en pizza fra Hungry.dk.


I Vejle er der samlet mange oplevelser for børn og voksne når hele familien er på tur. I kan tage et smut i Givskud Zoo, her har du mulighed for at komme helt tæt på mange vilde dyr. Det er en helt særlig oplevelse, når I i egen bil eller safaribussen kører rundt mellem løver, giraffer og zebraer. Husk at lukke vinduerne helt i, så løverne ikke får færden af dig!


Udover safari-eventyr kan I tage på familietur til oplevelsesparken LEGOLAND i Billund. De fleste danske børn har leget med legoklodser, så derfor skal du ikke gå glip af en stor LEGO-oplevelse i parken. Her finder I landskaber bygget i legoklodser og du kan besøge World’s Tallest Miniland, hvor verdens højeste bygninger er blevet skabt med legoklodser. Prøv også kræfter med spøgelseshuset eller 3D underholdning. Hvis I kan klare mere frisk luft, kan I tage ud og spille et slag fodboldgolf, sejle i kano, robåd eller på vandcykel.


På en regnvejrsdag kan I gå på opdagelse i Økolariet, som ligger midt i Vejle. Det er et science-og oplevelsescenter, hvor du kan blive klog på natur, miljø, klima og ikke mindst teknologi. Der er spændende inaktive oplevelser både for børn og voksne. Bedst af alt, det der er gratis entré til udstillingerne.

 

For dig, som er mere interesseret i historie, kan du finde 3 oplevelser fra vikingetiden. Den mest berømte er Jelling-monumenterne, som er at finde på UNESCO’s verdensarv-liste og er en af de fornemmeste arv fra vikingetingen. Tag ud og nyd naturen!


Efter alle de spændende oplevelser, kan man godt gå hen og blive lidt sulten, ikke? Du har massevis a muligheder i Vejle, det eneste du skal gøre er, at gå ind på Hungry.dk og vælge lige præcis det måltid DU har lyst til, hvad enten det er Burger eller Thai mad.

 

Ha’ en god dag i Vejle.

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvem laver den bedste take away i Vejle?

Vejle byder på hele 27 forskellige restauranter, som laver lækker take away. Alle spisestederne, som du finder på Hungry.dk har fået tophøje anmeldelser af vores kunder, så du er sikker på at få en god oplevelse, uanset hvilken restaurant du vælger.

Hvilken type retter kan jeg få i Vejle?

I Vejle kan du smage massevis af forskellige retter. Du finder f.eks. over 13 pizzeriaer som laver overdådige pizzaer, og derudover også take away fra det japanske, indiske og orientalske køkken. Om du er til krydret kebab, nigiri med laks eller noget sødt, kan du finde det på Hungry.dk.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden varierer - og afhænger af mængden og typen af mad, som du har bestilt. Specifikt i Vejle kan du forvente en leveringstid på 15-90 minutter.

Er der vegetariske muligheder i Vejle?

Ja, det er der. Størstedelen af vores restauranter har vegetariske retter, og du kan derfor altid finde lækker mad på Hungry.dk, også selvom du er vegetar.

Kan jeg bestille take away til store arrangementer?

Ja. Vi anbefaler dog altid, at I kontakter den enkelte restaurant, hvis der skal leveres mad til mere end 20 personer.

Leverer Hungry.dk i hele Vejle?

Uanset hvor i Vejle du befinder dig, kan du få leveret lækker til take away fra Hungry.dk.

Kan jeg få dessert i Vejle?

Mange af restauranterne, som du finder på Hungry.dk tilbyder dessert. Prøv de luftige donuts fra Café Donuts eller klik under det enkelte spisested for at se, hvad de har af søde sager.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.