Nem bestilling - Hurtig levering - Optjen bonusmad

Find take away nær dig

Bestil take away lokalt i Vejle

bedste restauranter i Vejle :
Sorter efter

Sønderbrogade 44, 7100 Vejle
lukket - åbner i morgen åben fra 16:00-22:00
  • -
  • Endnu ikke bedømt
  • Fra 0,00 kr. (min. 100,00 kr.)
Forudbestil

Take away i Vejle

Vejle, er den nordligste by i det skønne trekantsområde. Trekantsområdet, hvor hvor Jylland møder Fyn, hvor Østjylland møder Sydjylland og Sydjylland møder Sønderjylland. Så Vejle er bestemt et knudepunkt, og det er et skønt et af slagsen.

 

Vejle er byen med den legendariske Vejle Fjord Bro som er både hadet og elsket af hele den danske befolkning. Den er især kendt for sine lange bilkøer. Men Vejle har meget mere at byde på end trælse oplevelser i trafikken.

I Vejle har de både et stort legeland, en hyggelig bymidte, de landskendte bølgehuse, regionskontoret for Region Syddanmark og selvfølgelig byparken. I Vejle, kan du selvfølgelig også tage til fodbold i Nørreskoven, når traditionsklubben Vejle Boldklub, træder ud på banen og leverer resultater, som hele byen kan glæde sig over.

 

I Vejle kan du få lækre burgere, med en masser lækker fyld i. Du kan også få en masse dejligt grillmad, som du kender det fra enhver pølsevogn. Så der er chance for lækre pomfritter, hot dogs, ristede pølser og alt hvad du ellers drømmer om.

 

Du kan også få lækre retter med kebab, som durum eller pitabrød. Er du den mere sunde type? I Vejle, kan du også få lækre salater og sandwich. Til den mere traditionelle take away elsker, kan Vejle også tilbyde tonsvis af lækre pizzaer, både som deep pan og italienske.

 

Til dig som godt kan lide mad fra forskellige lande, kan Vejle tilbyde indisk, italiensk, tyrkisk og dansk. Så hvad venter DU på? Vejle venter på dig, og de vil elske at tilbyde dig verdens lækreste take away. Det er kun et klik væk, og så har du det lige ved døren inden for kort tid.

Du kan her på Hungry.dk nemt, hurtigt og sikkert bestille lækker mad til udbringning fra lokale restauranter i Vejle. Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. I Vejle kan du bl.a. vælge i mellem grillmad, pizza eller burger.

© Copyright 2017 Hungry.dk ApS • Voldbjergvej 12 2. tv, 8240 Risskov • CVR 34 73 97 57 • Tlf.: 70 20 97 70 • [email protected].