Bestil pizza i Vejle

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Vegetarisk
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Pizza i Vejle

Vejle er Danmarks 9. største by og er kendt som en aktiv handelsby med et bredt udvalg af kædebutikker og specialbutikker. Derudover, er Vejle en by med Danmarkshistorien i fokus, hvor både stenalderen, bronzealderen, jernalderen, vikingetiden og den nyeste tid er synlig. Man kan blandt andet se byens ældste bygning, Sankt Nicolai Kirke fra midten af 1200-tallet, samt byens vartegn, Vejle Vindmølle, hvor man kan se dens originale og restaurerede indretning med kværne og meget andet.    

 

Hvis sulten skulle bryde frem i løbet af dagen, kan man heldigvis godt få pizza i Vejle. Der er alverdens pizzaer, som man næsten kun kan drømme om. Så er man mest til indbagt-, goumet- eller vegetarisk pizza, så har Vejle helt sikkert lige præcis den variant, du søger.  Vi har i hvert fald gjort et forsøg på at hjælpe dig på vej, ved at give dig en oversigt over nogle af de pizza-restauranter, der er at finde i Vejle.

 

Vejle kan også byde på lækre kæmpe-burgere og sprøde, friske sandwich

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvor får jeg den bedste pizza i Vejle?

I Vejle kan du vælge mellem hele 16+ pizzeriaer. Smag en lækker salatpizza fra Alexanders Pizza Kebab Express eller indbagt calzone fra Da’Vica Pizza. Hos os er du sikker på at finde pizza til enhver smag.

Kan jeg finde stenovnspizza i Vejle?

Ja, det kan du. Er du på udkig efter en ægte italiensk stenovnspizza i Vejle, skal du tage et kig forbi Hungry.dk. Vi leverer nemlig pizza fra bl.a. Stenovns Pizza, som bager pizzaerne i en vaskeægte stenovn.

Hvor finder jeg gode tilbud på pizza?

Bestil hos os og vær sikker på at finde gode tilbud. De enkelte restauranter giver ofte vores kunder skarpe rabatter. Download vores app og få endnu mere glæde af gode deals og kampagner.

Leverer Hungry.dk pizza i hele Vejle?

Ja. Bestil lækker takeaway hos os og få en pizza, uanset hvor i Vejle du befinder dig.

Hvad er en deep pan pizza?

Særligt for en deep pan pizza er den ekstra tykke bund og høje kanter. Den amerikanske pizza er nemlig lavet ligesom en tærte, så der er mere plads til en masse god fyld.

Kan jeg bestille en glutenfri pizza?

Find mange restauranter som kan lave glutenfrie muligheder hos os. Se informationen under de enkelte spisesteder for at finde ud af, hvor du skal have din pizza uden gluten næste gang.

Vi har placeret vores annoncerede og nye restauranterne øverst på listen og derefter finder du restauranter med kortest leveringstid/afstand til dig. Læs mere.