Bestil sushi i Vejle

Pizza
Burger
Sushi
Grillmad
Thaimad
Indisk
Kebab
Vis mere
  • Levering nu
  • Tilbud
  • Gratis levering
  • Vegetarisk
Mest relevant
  • Mest relevant
  • Nærmeste
  • Bedst bedømte
  • Hurtigste levering
  • Leveringspris

Nulstil filtre

Åben for bestilling

Sushi i Vejle

I vejle finder man en 900 meter lang brostensbelagt gågade i hjertet af byen. Byen tilbyder også to store shoppingcentre og er faktisk den førende handelsby i området. Så shoppinger der bestemt rig mulighed for. Kunst kan man også se i Vejle, her ligger nemlig blandt andet Vejle Kunstmuseum, som byder på både ældre og moderne kunst, herunder omkring 50 raderinger af Rembrandt og mange COBRA-værker. Hvis man er meget interesseret i kunst, ligger der også diverse små gallerier i byen.

 

I Vejle hører der også sushi med. Så uanset hvilken sushi-variant du er mest til, finder du den højest sandsynligt her i byen. Man bliver i hvert fald ikke skuffet, når man besøger sushi-restauranterne i byen. Vi har oven i købet gjort det lettere for dig, at finde din nye yndlings sushi-restaurant i Vejle. Så værsgo’ og nyd din sushi.

 

I Vejle kan man også få noget utroligt appetitvækkende grillmad og sprøde pizzaer

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvilke restauranter laver den bedste sushi i Vejle?

Hos os kan du finde restauranter i Vejle, som laver lækker friskrullet sushi hver dag. Prøv f.eks en overdådig sushimenu fra Atami Sushi eller sashimi fra Nara Sushi. I udvalget på Hungry.dk, kan du altid finde præcis det, som du leder efter.

Hvor kan jeg finde gode sushi deals i Vejle?

Når du browser rundt på siden, kan du se hvilke restauranter, der har en særlig kampagne i gang. Derudover vil du ved at kigge på menukortet også få et overblik over hvilket sushimenuer mm., der er på tilbud. Download vores app og bliv opdateret på alle rabatter.

Hvad drikker man til sushi?

Der er mange drikkevarer, som passer rigtig godt sammen med sushi. Vælg eksempelvis en hvidvin med lidt sødme eller champagne. Skal det være lidt mere uformelt, kan du også prøve en japansk lager.

Hvor meget sushi spiser man?

Ofte siges det, at 15 stykker er nok til en almindelig portion, men det er svært at fastsætte endeligt. Vi mener, at du altid skal bestille lidt ekstra, så du altid er sikker på at blive mæt.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er typisk 30-60 minutter. Husk på, at sushien bliver frisklavet, hvilket kræver ekstra tilberedningstid. Vi bestræber os dog altid på at levere din ordre så hurtigt som muligt.

Hvad spiser man til sushi?

Der findes mange forskellige retter som kan spises til sushi. Det kan f.eks. være tangsalat, edamame bønner eller lune gyoza.

Hvor længe kan sushi holde sig?

Hvis du kommer til at bestille for meget sushi, som du ikke kan spise op, kan du sagtens stille dem i køleskabet i 2-3 dage. Vi anbefaler ikke, at de står i køleskabet i flere dage, da risen kan tørre ud.